Stellar ağında önemli sorun, geliştiriciler sorunun araştırıldığını söylüyor
Stellar ağında önemli sorun, geliştiriciler sorunun araştırıldığını söylüyor

Popüler altcoin, Bitcoin’e inat güçlü artıyor: Yüzde 50’ye dayandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar Lumens (XLM), son günlerde yaklaşık yüzde 50 artarken, çoğu altcoin düşüş görüyor. Birkaç hafta önce pazar hakimiyetinin %70’ini geçtikten sonra Bitcoin (BTC) geride kalıyor gibi görünüyor.

Popüler altcoin Stellar (XLM), yüzde 50 zıpladı

CoinMarketCap’e göre, ilk 10 kripto para biriminden biri olan Stellar son günlerde yaklaşık yüzde 50 yükseldi. Bu büyük fiyat artışına rağmen, kripto para 2018’in başında kaydedilen 0,9381 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinin %90 civarında altında işlem görüyor. Piyasadaki bazı altcoin’ler, Stellar’a kıyasla değer kaybıyla ticaret yapıyor. Son dönemde tartışmaları odağında olan Ripple (XRP), Stellar’a doğrudan bir rakip. Aslında, bu dijital varlıkların her ikisi de Jed McCaleb tarafından kuruldu.

Buna ek olarak, bu iki kripto para biriminin benzer nitelikleri var, örneğin son derece düşük ücretler ve neredeyse anlık işlemler.  Bu iki kripto para birimi, Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB) veya Litecoin gibi diğer kripto paralarla karşılaştırıldığında, onlar için daha uzun süren bir ayı piyasasından etkilendi. XRP topluluğu, Ripple’dan, bazı haftalar için 0,3 doların altına düşen kripto para biriminin fiyatına yardımcı olmak amacıyla XRP satışlarını azaltmasını istiyor. Yazım sırasında Ripple yüzde 4 oranında kayıpla ticaret yapıyor.

Stellar Lumens, Bitcoin SV’yi geçmeyi hedefliyor

Bu arada, Stellar birkaç hafta önce ilk 10’daki sırasını kaybetti ve Monero (XMR) veya Cardano (ADA) dahil olmak üzere farklı kriptolaran kurtarmak için mücadele ediyor. Buna ek olarak, Stellar Vakfı, sohbet uygulaması Keybase kullanıcıları için büyük 121 milyon dolarlık XLM airdrop’u yapmaya karar verdi. Bireyler 100 milyon XLM tokeni almaya başladı.

Bu fonlar daha sonra pazara satılabilir, ancak airdrop’tan sonra önemli bir fiyat hareketi yaşanmadı. Stellar, CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, token başına 0,078 dolar değerinde yüzde 14 artışla oturuyor. Aşması gereken bir sonraki kripto para, 2,14 milyar dolarlık piyasa değeri olan Bitcoin SV (BSV) olacak.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin