7 senedir uyuyan Ripple balinası hareketlendi: 40 milyon XRP taşındı!
7 senedir uyuyan Ripple balinası hareketlendi: 40 milyon XRP taşındı!

Bitcoin ve Ripple balinalarından devasa transferler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kısa bir sessizlikten sonra, Bitcoin ve Rippla balinaları aniden topluca ortaya çıkıyor.

Bitcoin balinaları 116 milyon dolarlık BTC’yi taşıdı

Son 24 saatte balinalar 116 milyon dolarlık 11.407 BTC’yi taşıdılar. En büyük tek işlemle, bilinmeyen iki cüzdan arasında 79,6 milyon dolar değerinde 7.800 BTC gönderildi. Balina hareketi güvenlik amacıyla tezgah üstü (OTC) bir satış veya bir cüzdandan diğerine geçiş olabilir. Son 24 saatteki en büyük Bitcoin işlemlerine bakıldığında; sadece bir tanesinin BTC’yi bilinmeyen bir cüzdandan kripto para borsasına taşıdığı görülüyor. Bu kullanıcı bilinmeyen bir cüzdandan önde gelen ABD kripto para borsası Coinbase’e 606 BTC gönderdi.

Ripple 11 milyon XRP’yi transfer etti

Bu arada, Ripple üçüncü bir tarafa daha fazla XRP satmış görünüyor. Şirket, varlıklarının bir kısmını satmak için kullandığı tezgah üstü (OTC) dağıtım cüzdanından 3,2 milyon dolar değerindeki 11 milyon XRP’yi bilinmeyen bir cüzdanına gönderdi. Transfer, Ripple’ın OTC cüzdanından bilinmeyen kökenli bir cüzdanına 2,8 milyon dolar değerinde 10 milyon XRP göndermesinden bir gün sonra geliyor. 

 Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin