Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?
Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?

Popüler altcoin, 2019’da yüzde 1.100 artış gerçekleştirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chainlink (LINK), bu yıl %1.100’den fazla artış göstererek 0,2589 dolardan 3,47 dolara çıktı ve kripto para birimi piyasada genişlemeye devam ediyor. Bu muazzam fiyat artışı nedeniyle, popüler altcoin şu anda pazardaki en iyi 20 kripto para arasında yer alıyor.

Chainlink, 2019’da %1.100 artış kaydetti

Dijital para piyasası büyümeye devam ettikçe, yalnızca bu yılın ilk aylarında istisnai bir şekilde davranan bazı kripto para birimleri var. Litecoin (LTC), halving olayının etkisiyle %400’den fazla artış gördü ve Binance Coin (BNB) son 7 ayda %600’den fazla büyüdü. Ancak, Chainlink yakın zamana kadar radar altında kaldı ve piyasadaki birçok farklı yatırımcının ve kullanıcının ilgisini çekti.

Chainlink’in son aylarda bu şekilde dalgalanmasının çok önemli bir nedeni var. Kripto alanında, gerçek dünya verileriyle bağlanması gereken akıllı sözleşmeler için Chainlink’in önemi konusunda artan bir farkındalık var. 

Coinbase  popüler altcoin Chainlink’i listelediğini açıkladı

Gerçekten de Chainlink, Google, Oracle ve hatta SWIFT dahil, son aylarda çok sayıda şirketle ortaklık kurdu. Aynı zamanda 26 Haziran’da Coinbase, profesyonel trader’lar ve yatırımcılar için kripto ticaret platformu olan Coinbase Pro’da Chainlink’i listelediğini açıkladı. Coinbase tarafından yayınlanan resmi blog yazısı şu şekildedir:

Chainlink (LINK), Chainlink ademi merkeziyetçi kehanet ağına güç sağlayan bir Ethereum tokeni. Bu ağ, Ethereum’daki akıllı sözleşmelerin harici veri kaynaklarına, API’lere ve ödeme sistemlerine güvenli bir şekilde bağlanmasını sağlar.

Buna ek olarak, dijital para birimi LINK, Coinbase’in şu anda çalıştığı tüm bölgelerde yatıımcılar için de mevcut olacak. Ayrıca 28 Haziran’da Coinbase, Chainlink’in Coinbase.com ve iOS ve Android için Coinbase mobil uygulamalarında mevcut olduğunu bildirdi.  Bu makaleyi yazarken Chainlink, Coinbase Pro’daki en büyük ikinci işlem gören dijital varlık. 

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin