Bitcoin balinaları son iki yılın rekorunu kırdı! Halving’den beklenti büyük
Bitcoin balinaları son iki yılın rekorunu kırdı! Halving’den beklenti büyük

Bitcoin balinaları uyandı: Milyonlarca BTC piyasaya aktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin balinaları uyandı. Son 24 saat içinde balinalar, 444.9 milyon dolar değerinde şaşırtıcı bir 36.814 BTC’yi harekete geçirdi. En büyük tek işlem 9.000 BTC’ye sahip bir balina tarafından gerçekleştirildi ve fonları Poloniex’teki bilinmeyen bir cüzdanla değiştirdi.

Bitcoin balinaları uyandı ve büyük BTC işlemleri yapıyorlar

BTC’nin fiyatı dün yaklaşık 12.000 dolara yükseldiği için, son gündeki büyük Bitcoin balina aktivitesine bir bakış atalım. 22 işlemden sadece bir tanesi kripto borsasına gönderildi. Özellikle balinalar, 36,6 milyon dolar değerindeki 3.002 BTC’yi Coinbase’e taşıyarak varlıklarının bir kısmını veya tamamını satmayı planladıklarını gösteriyorlar. İşte BTC işlemlerinin detayları:

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin