featured

Shiba Inu vs PEPE: Önümüzdeki 6 ayda hangisi daha iyi performans gösterecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası değişkenliğiyle biliniyor. Bu yüzden gelecekteki fiyatları tahmin etmek zorlu bir iştir. Ancak son trendleri ve piyasa verilerini analiz ederek bilinçli tahminler yapabiliriz. Bu yazıda önümüzdeki altı ayda hangisinin daha iyi getiri sunabileceğini belirlemek için Shiba Inu (SHIB) ve PEPE karşılaştırılacaktır.

Shiba Inu vs. PEPE: Mevcut piyasa durumu

Shiba Inu PEPE

Shiba Inu, son 7 gün içinde %0,78 oranında değer kaybetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,000007318 dolar civarında işlem görüyor. Ayrıca, 4,31 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

PEPE ise son 7 gün içinde %14,71 oranında değer kazandı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,0000007858 dolar civarında işlem görüyor. Piyasa değeri ise 307,33 milyon dolar.

Fiyat analizi:

Fiyat Momentumu: Geçen hafta SHIB fiyatında hafif bir düşüş görülürken, PEPE’de önemli bir artış yaşandı.

Piyasa Değeri Potansiyeli: Piyasa değeri, bir token’ın büyüme potansiyelinin bir göstergesi olabilir. Daha düşük bir piyasa değeri, büyüme için daha fazla alan olduğunu gösterebilirken, daha yüksek bir piyasa değeri olgunluğu gösterebilir.

SHIB halihazırda 4,31 milyar dolarlık piyasa değeriyle köklü bir kripto paradır. Shiba Inu’nun fiyatını ikiye katlaması için piyasa değerine 4,31 milyar dolar daha eklemesi gerekecek.

PEPE’nin ise piyasa değeri 307,33 milyon dolar. PEPE’nin fiyatının iki katına çıkması için yalnızca 307,33 milyon dolarlık ek bir tutara ihtiyaç duyulacak ki bu, SHIB’in ihtiyaç duyduğu miktardan çok daha az.

Kamuoyu Algısı ve Benimseme: Bu analizde sayısallaştırılmamış olsa da, kamu algısı, medyada yer alma ve benimseme oranları, bir kripto para biriminin başarısında önemli bir rol oynamaktadır. Shiba Inu geçmişte önemli bir ilgi görmüştü ancak PEPE gibi daha yeni kripto paralar, eğer kamunun ilgisini çekerse daha hızlı değer kazanabilir.

Geçtiğimiz haftanın fiyat momentumunun doğrusal tahminine dayanarak, PEPE’nin önümüzdeki altı ayda SHIB’e kıyasla daha yüksek bir büyüme potansiyeline sahip olduğu görülüyor. Ek olarak, daha düşük bir piyasa değeriyle PEPE’nin büyüme için daha fazla alanı var ve bu da token’ın değerinin ikiye, hatta üçe katlanmasını kolaylaştırıyor.

Ancak kripto para piyasasının öngörülemez olduğunu ve çeşitli faktörlerin fiyatları etkileyebileceğini unutmamak gerekir. Her iki token’ın da riskleri ve potansiyel ödülleri var. Yatırımcılar, yatırım kararlarını vermeden önce kapsamlı araştırma yapmalı ve risk toleranslarını değerlendirmelidir.

CryptoTicker

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin