featured

Polygon Labs, yeni yükseltmesini duyurdu: MATIC fiyatı büyük bir ralliye hazırlanıyor olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Polygon (MATIC), son iki haftada yükseliş göstererek paralel bir yükselen kanaldan ve yatay bir direnç alanından çıkış yaptı. Haftalık zaman dilimindeki Göreceli Güç Endeksi (RSI) henüz yükselişte olmasa da günlük grafikteki RSI yükselişte. Ek olarak, günlük ve haftalık zaman dilimindeki fiyat hareketleri de yükseliş yönünde.

MATIC’in yukarı yönlü fiyat tahminine rağmen, yükselen paralel kanalın sınırları içinde gerçekleşecek bir kapanış, devam eden yukarı yönlü hareketi geçersiz kılacaktır.

Kripto para piyasasındaki belirsizlikler devam ederken yeni projeler yatırımcıların dikkatini çekiyor. Yüksek potansiyelli yeni projelere erken dönemde giriş yapmak kârınızı maksimuma çıkarabilir. Eğer siz de fırsatları doğru zamanda yakalamak istiyorsanız yapay zeka ile kripto dünyasını birleştiren yPredict AI projesinin bir parçası olabilirsiniz.

Hemen yPredict AI ön satışına katılın  

Kripto dünyasındaki trendlere öncülük eden yPredict, alım satımı sanat hâline getiren ve inovasyonu mümkün kılan bir yapay zeka tabanlı analiz platformudur. Bu platform, Polygon tabanlı çözümleriyle kullanıcılarına kusursuz analizler sunarak, kripto yatırımlarını daha kararlı ve etkili bir hâle getiriyor. Şu anda ön satış aşamasında olan bu projenin yüksek potansiyele sahip olması sebebiyle iyi bir fırsat olduğu düşünülüyor.

Hemen yPredict AI ön satışına katılın

Polygon (MATIC) fiyatı 22 Ekim’de yükselen bir paralel kanaldan çıkış yaptı. Beş gün sonra bu seviyeyi destek olarak doğruladı.

Gözde altcoin, artış sırasında 0,60 dolarda bulunan yatay direnç alanını geri kazandı. Peki bu, yükseliş trendinin kesin olarak başladığının bir göstergesi olabilir mi?

Polygon (MATIC) yatay direnci geri aldı

Haftalık grafikteki teknik analizi, fiyatın son iki hafta içinde arttığını gösteriyor. Yukarı yönlü hareket, 0,60 dolarlık yatay alanın geri kazanılmasına olanak sağladı.

Bu seviye, Temmuz 2022 tarihinden bu yana altcoin’e destek sağladığı için çok önemli bir alandır. Fiyat Eylül ayında bu seviyenin altına düşmüştü. Ancak şimdi bu alanı geri alarak geçmişteki düşüşü yalnızca bir sapma hâline getirdi.

Haftalık grafikteki Göreceli Güç Endeksi (RSI) henüz herhangi net bir sapma gerçekleşmediği için sıradaki hareketin ne olacağı hakkında bir bilgi vermiyor.

Momentum göstergesi olarak RSI kullanıldığında, yatırımcılar piyasanın aşırı alım mı yoksa aşırı satım mı olduğunu belirleyebilir. Böylece bir varlığı satıp satmayacağına karar verebilir.

Eğer RSI değeri 50’nin üzerindeyse ve trend yukarı yönlüyse boğalar avantajlıdır, ancak okuma 50’nin altındaysa bunun tam tersi doğrudur.

MATIC’in durumunda RSI yükselmeye devam etmesine rağmen hâlâ 50 işaretinin altında işlem görüyor. Bu da trendin kesin olarak belirlenemediğine işaret etmektedir.

MATIC Price Movement

Polygon Labs ekibi geçen hafta POL token yükseltmesinin Ethereum ana ağında yayında olduğunu duyurdu. Bu kapsamlı geliştirme, topluluk katılımı ve test ağının başarılı bir şekilde başlatılmasının ardından atılan çok önemli bir adımdır.

Son teknoloji ürünü ve son derece üretken bir token olarak nitelendirilen POL, sıfır bilgi teknolojisine dayalı geniş bir Layer-2 ekosisteminin arkasındaki itici güç olarak hizmet edecek.

Bu, POL sahiplerine birden fazla zinciri doğrulama ve bu zincirlerin her birinde sıralama, ZK kanıtları oluşturma ve veri kullanılabilirliği komitelerine katılma gibi çeşitli rolleri yerine getirme yetkisi veren yerel bir staking protokolü aracılığıyla mümkün oluyor.

POL token yükseltmesi aynı zamanda Polygon 2.0 yol haritasında özetlenen yaklaşan dönüm noktası için de zemin hazırlıyor.

Bu geliştirme, Polygon Layer-2 çözümlerini desteklemek için yeni bir staking katmanının tanıtılmasını, Polygon Proof-of-Stake’in (PoS) zkRollup teknolojisiyle geliştirilmesini ve tüm bunlar için gelişmiş, ZK destekli birlikte çalışabilirlik ve paylaşılan likidite protokolünün uygulanmasını içerir.

Polygon (MATIC) fiyat tahmini – Boğalar oyuna geri döndü mü?

Günlük grafikteki teknik analiz ve fiyat hareketi RSI göstergesi nedeniyle yükseliş görünümü sağlıyor.

Fiyat hareketi, 22 Ekim tarihinde yükselen bir paralel kanaldan çıkış yapıldığını gösteriyor. 27 Ekim’de ise MATIC, kritik seviyeyi destek olarak doğrulamak için geri döndü.

Bu tür kanallar genellikle düzeltici hareketler içerir. Bu yüzden kanaldan kırılma, yukarı yönlü yeni bir yükseliş rallisinin başladığına işaret eder.

Günlük RSI da 50 işaretinin üzerinde olduğundan ve yukarı doğru hareket ettiğinden yükseliş eğilimi gösteriyor.

Eğer artış devam ederse MATIC fiyatı %30’luk bir yükseliş daha kaydedebilir. Bu durumda altcoin, 0,85 dolarda bulunan kritik direnç noktasına ulaşabilir

MATIC Polygon

Bu yükseliş fiyat tahminine rağmen yatırımcıların dikkatli davranmaya devam etmesi gerekiyor. Çünkü, kanalın destek noktasının altında bir kapanış gerçekleşmesi durumunda yükseliş tezi geçersiz kalacaktır.

Aşağı yönlü fiyat tahmini gerçekleşirse MATIC %20 oranında düşüş yaşayarak 0,52 dolara gerileyebilir.

Kripto dünyası ile yapay zekanın buluşması: yPredict AI

yPredict, yatırımı adeta sanat hâline getiren yapay zeka kripto platformudur. Şu anda ön satışta olan bu proje, güvenilir içerikleri ile yeni yatırımcıları bile kendisine çekiyor. Proje, yatırımcı davranışları analiz eden teknik göstergeler ve otomatik veri düzenlemeleri gibi sofistike özellikleri bir araya getirerek verimliliği maksimuma çıkarmayı hedefliyor. Ayrıca, tamamen yapay zeka destekli bir proje olması sebebiyle uzmanların finansal tahminlerine kolayca ulaşabilirsiniz.

yPredict

Hemen yPredcit AI ön satışına katılın

Platform geliştiricilere pasif gelir sağlarken token sahiplerine ise staking fırsatı sunuyor. Bu durum, yPredict hem geliştiricilerin hem de token sahiplerinin için en iyisine ulaşmalarını sağlayan çekici bir pazar yeridir.  Kripto yatırımcıları, yPredict projesinin bir parçası olabilmek için ön satışa katılarak $YPRED token’larına sahip olabilirler. Bu token’larla aylık üyelik paketlerinden herhangi birini satın almak mümkün.

Hemen yPredict AI ön satışına katılın

BeinCrypto


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin