Polygon fiyatında dikkat çeken hareketlilik! Sırada ne var?
Polygon fiyatında dikkat çeken hareketlilik! Sırada ne var?

Polygon fiyatında dikkat çeken hareketlilik! Sırada ne var?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Polygon (MATIC) fiyatı, Nisan ayının başında uzun vadeli bir modelden çıktı ve geçen hafta düşüş hızını artırdı.

Dalga sayısı yukarı yönlü hareketin devamını destekliyor. Fiyatın bir rahatlama rallisi başlatması mümkün olsa da, düşüş hareketi henüz bitmiş gibi görünmüyor.

Polygon fiyatı uzun vadeli yapıdan kırıldı

MATIC için haftalık zaman diliminde yapılan teknik analiz, kararlı bir şekilde düşüş eğilimi gösteriyor. Bunun birkaç nedeni bulunuyor.

İlk olarak, fiyat Nisan 2023’te uzun vadeli yükselen paralel bir kanaldan kırıldı. Bu, önceki yukarı yönlü hareketin sona erdiğini gösterdi. Ayrıca, bu tür kanallar genellikle düzeltici kalıplar içerdiği için kırılmanın bir düzeltme olduğunu gösterdi. Bu nedenle, baskın eğilimin yükseliş olması muhtemeldir.

MATIC fiyatı şu anda 0,53 dolarlık yatay destek alanının biraz üzerinde işlem görüyor.

Poligon (MATIC) Haftalık Hareket

Haftalık Göreceli Güç Endeksi (RSI) de düşüş eğilimi gösteriyor. Piyasa yatırımcıları, aşırı alım veya aşırı satım koşullarını belirlemek ve bir varlığı biriktirmeye veya satmaya karar vermek için RSI’yı bir momentum göstergesi olarak kullanır. Gösterge, 50’nin altında (kırmızı sembol) ve düşüş eğiliminde olduğunu göstermektedir.

Polygon fiyat tahmini

Kısa vadeli günlük zaman diliminde yapılan teknik analiz, RSI’nin yukarı yönlü etkileri ve dalga sayısından kaynaklanan düşüşler nedeniyle çelişkili okumalar veriyor.

Teknik analistler, Elliott Wave teorisini, tekrar eden uzun vadeli fiyat kalıplarını ve bir trendin yönünü belirlemelerine yardımcı olan yatırımcı psikolojisini belirleme aracı olarak kullanırlar.

En olası sayı, Polygon fiyatının şu anda beş dalgalık bir düşüşün (siyah) dördüncü dalgasında olduğunu gösteriyor. Eğer bu sayım doğruysa, MATIC fiyatı tekrar düşmeden önce 0,79 dolarlık Fib direncine (beyaz) yakın bir zirveye ulaşacaktır.

Bununla birlikte, günlük RSI, Haziran başında (yeşil daire) 18’lik aşırı aşırı satım okumasına düştü. Bu, tüm zamanların en düşük değeriydi. Gösterge o zamandan beri arttı ve neredeyse aşırı satış bölgesinin dışına çıktı. Bu gerçekleşirse, yükseliş işareti olarak kabul edilecektir.

Bu nedenle, gelecekteki en olası fiyat görünümü, 0,79 dolar direnç alanına bir artış, ardından 0,30 dolara düşüş ve yeni bir yıllık düşük seviyedir.

Poligon (MATIC) Fiyat Tahmini

Aşağı yönlü Polygon fiyat tahminine rağmen, birinci dalganın (kırmızı çizgi) altındaki 0,94 dolarlık bir artış, trendin bunun yerine yükseliş olduğu anlamına gelir. Bu durumda, 1,30 dolara bir artış olması muhtemeldir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir