featured

Popüler analist, Polygon fiyatında büyük bir artış bekliyor! İşte fiyat hedefi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analisti Ali, Polygon‘un yakında büyük bir fiyat hareketi görebileceğine inanıyor ve MATIC’in 1,19 ila 1,29 dolara doğru gidebileceğini söylüyor. IntoTheBlock verilerine göre, 30.000 adres bu fiyat seviyesi civarında 1.15 milyar MATIC satın aldığından, bu aralığın önümüzdeki en önemli tedarik duvarını temsil ettiği belirtiliyor.

Ali, bu direnç seviyesinin (1,19 ila 1,29 dolar) üzerinde sürekli bir günlük kapanışın 1,80 dolara bir kırılmayı tetikleyebileceği ifade ediyor. Polygon, haftalar sonra ilk kez günlük MA 50’nin üzerine çıkarak 1,13 doların üzerine çıktı. Bu, özellikle Mart ayının başından bu yana ilerlemesini engelleyen kilit engeldi.

MATIC, 14 Nisan’dan bu yana marjinal bir artışla 1,18 dolardan işlem görerek bu kilit engelin üzerinde kalmayı sürdürdü. Ali’ye göre, Polygon’un daha yüksek trend göstermesi için bu seviyenin üzerinde ve hatta 1,29 dolar seviyesine kadar sürekli bir artış gerekebilir.

Öte yandan, MATIC, düşüş durumunda kripto varlığı için yeni düşük seviyeleri savuşturabilecek 0,9 ila 1 dolar aralığında güçlü bir destek bulabilir. Ali, daha önce yaklaşık 52.410 adresin bu aralıkta 4.81 milyar MATIC aldığını gözlemledi.

Piyasa değerine göre dokuzuncu en büyük kripto para birimi olan Polygon, yukarıda belirtilen teknik faktörler aynı hizaya gelirse bu kazançları artırabilir gibi görünüyor. Ayrıca genel piyasa eğilimi de MATIC’in fiyatı için bir sonraki hareketi belirleyebilir.

NFT, Polygon’da piyasaya sürülecek

Starbucks, First Store Collection NFT serisini 19 Nisan’da Polygon’da piyasaya süreceğini duyurdu. NFT satın alan kullanıcılar, 1.500 Starbucks Odyssey uygulama ödül puanı alacaklar.

Nike’ın Web3 platformu Swoosh ise ilk sanal spor ayakkabı NFT serisi “Our Force 1 (OF1)”i 10 Mayıs’ta 19,82 dolarlık tek fiyatla halka açık bir şekilde satacak. NFT satışları daha önce şirkete yaklaşık 200 milyon dolar kazandırmıştı ve Nike’ın Web3 platformu Polygon ile işbirliği içinde geliştirildi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin