featured

Polygon yeni ortaklığını açıkladıktan sonra fiyatı yüzde 5 yükseldi: İşte NFT ortaklığının detayları!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Polygon (MATIC), son 24 saat içinde yüzde 5’e varan bir yükselişin yaşadı. Bugün 0,5554 dolar fiyatla el değiştirirken piyasadaki sürekli düşüş trendinden sıyrıldı. Mevcut görünüm, yedi günlük görünümü doğru perspektife yerleştirildiğinde Polygon’un bir sıçrama tahtası üzerinde olduğunu da gösteriyor.

Polygon ile G-Shock arasında NFT ortaklığı

Polygon’un yeniden dirilişi özellikle, ikonik G-Shock saatinin değiştirilemez token (NFTs) oluşturucu geçişini Layer 2 ölçeklendirme çözümünde başlatacak olan Casio elektronik üreticisi ile yaptığı son ortaklığa dayanıyor. Creator pass, proje için özel bir Discord kanalına erişmeleri için yenilikçilere erişim sağlayacak.

Güncellemeye göre kullanıcıların 23 Eylül’den itibaren talep etmeye başlayabilecekleri yaklaşık 15.000 NFT tabanlı G-Shock oluşturucu kartı olacak. G-Shock NFT kartları için farklı dağıtım aşamaları var ve şirketin Casio ID’sine sahip Casio müşterileri 23-26 Eylül tarihleri arasında ön dağıtım aşamasının bir parçası olabilirken genel halk 26-29 Eylül tarihleri arasında NFT dağıtım aşamasına katılabilir.

polygon

Casio’nun belirttiği gibi G-Shock NFT geçişlerinin arkasındaki temel hedef basitlik ve kapsayıcılıktır ve firmanın neden tercih ettiği zincir olarak Polygon’u seçtiğinin altını çizmektedir.

Polygon’un büyüyen ekosistemi

Polygon, büyüyen ekosistemi sayesinde yakın gelecekte daha fazla yükselişe hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl altcoin, NFT katılım geçişlerini başlatmak için daha geniş Web3.0 ekosistemine giren daha fazla kurum tarafından benimsendi.

Altcoinin bu şekilde benimsenmesiyle birlikte MATIC’e olan talep yakın vadede artacak ve fiyat üzerinde yukarı yönlü bir baskı oluşturacaktır. Altcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesinin (ATH) yaklaşık yüzde 81 altında işlem görüyor. Bu da yönetim kurulundaki bir dizi ortaklığı aracılığıyla ekosisteme gelecek olan büyümeyi karşılamak için daha fazla eğilime sahip olduğunu gösteriyor.

U.Today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin