featured

Polygon Bridge TVL Bir Günde Yüzde 52 Arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para analisti Tom Wann, bu sabah Polygon’un Toplam Kilit Değerini ifade eden TVL oranını yüzde 52 artırdığını tweetledi. Wann, yaşanan bu artışın yaklaşık 3 milyon dolar değerinde olduğunu da sözlerine ekledi. Want ayrıca, sırasıyla 2,1 milyon doların ve 770 bin doların biraz üzerinde bekleyen bu son Polygon üzerindeki TVL artışını MATIC ve Lido Staked MATIC ile ilişkilendirdi. Ancak Polygon üzerindeki bu yükseliş, maalesef altcoinin her iki fiyatını da olumlu yönde etkileyemedi.

Güncel verilere göre Coin Market Cap hem stMATIC hem de MATIC’in son 24 saat içinde hızlı ve keskin fiyat düşüşleri yaşadığını gösterdi. MATİC, bu dönemde fiyatının yüzde 1,47 düşmesinin ardından 0,864 dolardan işlem gördü. Bu arada stMATIC’in yüzde 1,42’lik düşüş oranı ile fiyatı 0,929 dolara kadar indirdi. Her iki altcoin de kripto pazar liderleri olan Bitcoin ve Ethereum’a karşıydı.

MATIC/USDT Günlük Grafiği (Kaynak: TradingView)

Fiyatı son 7 gün içinde aşağı yönlü bir sarmalın içine girdiği için geçen hafta MATIC hareketleri olumlu ve pozitif olmadı. Sonuç olarak günlük işlem seansı boyunca yüzde 0.9465’ten fazla aşağı yönlü bir eğilim göstererek pazartesi günkü 6 dolar destek seviyesini kaybetti. Takip eden iki gün içinde boğalar bir sonraki kilit destek seviyesini 0.8593 dolardan desteklemeye çalışmıştı.

MATIC’in fiyatı dün yaşanan gelişmelerden sonra bu destek seviyesinin altına düşerek 0,8335 doların en düşük seviyesine indi. Neyse ki boğalar dünkü işlem seansını 0.8764 dolar seviyesinin üzerine çıkarmak için iyi bir mücadele verdi. Güncel piyasa saatlerinde ayılar bu seviyeyi ihlal etmek için başka bir girişimde bulunuyormuş gibi görünüyordu. Fakat dalgalanmalar MATIC’in fiyat desteği üzerinde bir dengelenme yaşandığını gösterdi.

coinedition.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin