Polonya’da Ethereum Blockchain’ini kullanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Polonya’nın Alior bankası Ethereum Blockchain’ini kullanarak belgeleri doğruladı. Polonya’daki tüm bankalar, belgelerin doğrulanmasında düzenleyici tarafından belirlenen yeni kurallara uymak zorundadır.

Polonya’nın Alior bankası Ethereum Blockchain’ini kullanıyor

Alior bankası, özel bir Blockchain kullanmak yerine şeffaflığı artırmak için Ethereum Blockchain ile çalışacak. Polonya’nın en büyük bankalarından biri olan Alior, geçtiğimiz günlerde Ethereum Blockchain’ini belge doğrulamasında kullanmayı planladığını açıkladı. Blockchain teknolojisinin kullanılması, bankanın Polonya Rekabet ve Tüketicinin Korunması Bürosu tarafından oluşturulan yeni yönergelere uymasına yardımcı olaca.

Düzenleyiciler ülkedeki bankalardan kimlik doğrulama sistemlerini güçlendirmelerini istedi. Alior bankası sıfırdan yeni bir sistem kurmak yerine Blockchain açmaya karar verdi. Bankadaki baş Blockchain stratejisti Tomasz Sienicki, “Bazı insanlara imkansız olsa bile Blockchain kullanmanın mümkün olduğunu gösterdik” dedi. Ethereum’un seçilmesinin nedeni şeffaflığın temel ilke olarak kalmasını sağlamak. Sienicki, “İnsanların her şeyi doğru yaptığımızı ve hiçbir şeyi gizlemediğimizi görmesini istiyoruz.” dedi.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin