Bitcoin milyarderleri yeni gözdelerini açıkladı: “Bu iki altcoin en az 15 yıl sürecek.”
Bitcoin milyarderleri yeni gözdelerini açıkladı: “Bu iki altcoin en az 15 yıl sürecek.”

Winklevoss ikizlerinden dev Bitcoin fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tanınmış Bitcoin milyarderlerinden biri olan Tyler Winklevoss, en büyük kripto para birimi hakkında başka bir yükseliş tahmininde bulundu. Winklevoss BTC’nin 10 bin doları aşabileceği takdirde 15.000 dolar seviyesini geçebileceğini iddia ediyor.

Tyler Winklevoss: “Bitcoin 10k aşarsa, 15k kırılacağına bahse girebilirim.”

Sadece bir hafta önce 9.000 dolar seviyesini geçtikten sonra, Bitcoin 9.400 dolar civarında direnç seviyelerini test ediyor ve yakın bir zamanda 10.000 dolar seviyesini kırması muhtemel görünüyor. 

Düzenlenmiş popüler Bitcoin ve kripto para borsası Gemini’nin kurucusu ve CEO’su olan Tyler Winklevoss (ikiz kardeşi Cameron ile birlikte), Bitcoin’in 10 bin doları kırmasının ardından bir sonraki durağın 15.000 dolar olacağını düşünüyor. Bu noktanın üzerinde çok az direnç olduğunu belirten ilk analist ve uzman değil, ancak 11.5 bin dolar ve 14 bin dolar bu arada potansiyel engelleme blokları olarak belirtildi.

https://twitter.com/tylerwinklevoss/status/1141387824379441152

Winklevoss: “Bitcoin fiyatı daha da yükselecek.”

Analizi hakkında daha fazla bilgi istendiğinde Winklevoss, BTC’nin psikolojik etkisinin beş kez ikinci bir değer olarak değerlendiğine dikkat çekti. Ayrıca BTC’yi altınla karşılaştırarak öngörüsünü destekleyerek, fiyatı daha da yükseltmek için gelecekteki pazar payının önemli bir kısmını alabileceğini öne sürdü.

Ünlü kripto figürü John McAfee, Winklevoss’un tweetine cevap verdi. Her zamanki gibi, yazılım efsanesi ve gelecekteki ABD cumhurbaşkanlığı adayı, 1 milyon dolarlık tahmin ile 15 bin dolarlık tahminini vurgulayarak aşırı yükseliş modundaydı. 

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin