Poloniex TRON tabanlı projeleri davet ediyor
Poloniex TRON tabanlı projeleri davet ediyor

Poloniex TRON tabanlı projeleri davet ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Poloniex, TRXMarket’i satın aldıktan ve Poloniex DEX olarak yeniden markalaştırdı ve TRON ekosistemini destekleyen merkezlerden birine dönüşüyor.

Son zamanlarda tamamen uluslararası bir işletmeye geçen Poloniex borsası, varlık seçimini yeniliyor. Uzun bir dizi listeden sonra Poloniex, yeni nesil dijital tokenler için pazarını açabilir.

Poloniex borsası, Twitter üzerinden TRON tabanlı token projelerini davet etti

Durum güncellemesi Poloniex’in TRON ekosistemini destekleyen benzer tweet’i sildikten birkaç gün sonra geldi. Bu noktada, hangi tokenlerin listeleneceği bilinmiyor. TRON projesi, BitTorrent Token (BTT) ve WINk (WIN) gibi bazı amiral gemisi tokenlerin tanıtımını yapıyor.

TRON’un ortak kurucusu olan Justin Sun’da bu haberi attığı tweet ile destekledi. Poloniex ayrıca bir Süper Temsilci olmayı hedefleyerek TRON ağını desteklemeye hazır olduğunu da duyurdu.

Yeni varlıklar, Poloniex markası altında merkezi olmayan borsa Poloniex DEX’ten gelebilir. PoloniDEX, TRC-20 tokenlerine adanmış bir borsa olan TRXMarket’in yeniden markalaşmasıyla oluştu. Satın alma Kasım ayının sonunda gerçekleşti ve poloniex.org üzerinde hali hazırda çalışıyor.

DEX ve Poloniex’in yeni kazılan DDOS tokenini listeleyip listeleyemeyeceği ise henüz kesinlik kazanmadı. TRON kaynaklarını kullanan varlığın, zaten her biri birkaç milyonu tutan “balinalar” ile 60 milyondan fazla tokeni var.

Yine de, liste öncesi duyuru herhangi bir sonuç veya likidite vaat etmiyor. Poloniex borsası, altcoin spekülasyonları azalırken hacimlerini düşürdü ve birçok varlık ABD pazarından çıkarıldı.

Tron pazarı tokenlerinde son durum

TRX piyasa fiyatı da, piyasanın negatife döndüğü son günlerde yüzde 6 oranında geriledi ve 0.14 dolara düştü. TRON projesi sürekli hesap büyümesiyle genişlerken, varlığın fiyatı da genel piyasa koşullarına paralel olarak düşük kalmaya devam ediyor.

BTT fiyatı da düşüşte, geçtiğimiz haftalarda yüzde 50’den fazla kayıpla 0,000303 dolara kadar geriledi. WIN tokeni ise 0,000099 dolara düştü. Bu en düşük fiyatlarda tokenler spekülasyona izin verebilir, ancak risk yatırımcıları caydırabilir. Yine de, TRON hesapları her geçen gün büyüyor ve şu an 4,2 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahip.

cryptovest


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin