USDC poloniex
USDC Poloniex ile yükselmeye devam ediyor... Borsa altı çiftini daha ekliyor

Poloniex’den Müşteri Kimlik Gereksinimlerini Uygulamak İçin Değişim

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En uzun süren kripto para borsalarından biri Poloniex, müşteri kayıt işlemlerini daha geniş endüstriye uygun hale getirmek için adımlar atıyor.

27 Aralık tarihinde açıklanan ABD merkezli kripto para borsası Poloniex, kısa süre içinde tüm eski hesaplarını devre dışı bırakacağını açıkladı. Diğer bir deyişle, bu kullanıcılar, yeni hesap kullanıcılarıyla, müşteri (KYC) durum incelemesini tamamlaması gereken inceleme sürecini tamamlamadıkça borsa kimlik doğrulama için son tarihin 2018 yılının ilk çeyreğinde çıkacağını söyledi. Eski kullanıcıların bu tarihe kadar poloniex’te hesaplarını doğrulamaları gerekiyor aksi takdirde hesapları askıya alınacak. Bitcoin çekme ve yatırma işlemi yapamayacaklar. Doğrulama işlemi yapmak için bağlı olduğu ülkenin vatandaşlık kartını yani nüfus cüzdanı ile birlikte kendi portresini sisteme kaydetmesi gerekiyor. Daha sonra poloniex bu hesapları inceleyip onaylıyor. Poloniexin bu güncellemesi kara para aklama ve sahte hesapları ortadan kaldırmak için atmış olduğu bir nevi güvenlik önlemi almış olduğu anlamına geliyor

Geri adım atılması şartı ile belki de düzenleyici uyumu sağlamak için değişimin en son hamleyi ve hizmetlerinin kara para aklama gibi cezai faaliyetlerde davranış olarak kullanılmadığından emin olunması.

Poloniex;

”Şartları son teslim tarihini karşılayamayacaklarını, hesaplarını devre dışı bırakacaklarını, yani artık mevduat, ticaret, borç verme veya emirlerini açamayacaklarını belirtti.”

Sekiz haftalık bir ödemesiz dönem sunulacaktır.

 Eski kullanıcılar için işlevsel kalmanın tek nedeni, çekme işlemi olacak ve maksimum 2.000 dolar sınırında olacak. ABD merkezli ve Delaware Eyaletinde yerleşik olan Poloniex, veri sitesinde CoinMarketCap’e göre son 24 saat içinde 860 milyon dolar işlem hacmi gördü.

Döviz, yeni kuralın kaç tane eski hesaptan etkileneceğini açıklamadı.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin