Poloniex Borsası işlem ücretlerini yüzde 0,1 oranında düşürdü
Poloniex Borsası işlem ücretlerini yüzde 0,1 oranında düşürdü

Poloniex Borsası mobil uygulamasını piyasaya sürdü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Goldman Sachs destekli startup Circle, Poloniex Borsası mobil uygulamasının başarıyla başlatıldığı haberini resmen paylaştı. Bu, Circle’ın 2018 Şubat’ında bir zamanlar dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda olan Poloniex’i satın almasının ardından geliyor.

Poloniex Borsası işlem ücretlerini yüzde 0,1 oranında düşürdü

Poloniex  tarafından yapılan açıklamada, şu ifadeler yer alıyor:

Heyecan verici haberlerimiz var! Tüm platformlarda mümkün olan en iyi deneyimi sunma çabamız kapsamında iOS ve Android için alanının en iyisi olan Poloniex uygulamasını geliştirdik.

Poloniex ekibi, uygulamayı kullanabilmek için masaüstü site üzerinde bir API anahtarı oluşturmak gerektiğini belirtiyor. Dahası ekip, uygulama için yakın gelecekte yeni şeylerin, yani cep telefonlarının doğrulanmasına yönelik geliştirilmiş bir yaklaşımın geleceğini söylüyor. Satın alma işleminden bu yana Poloniex’te işlem ücretleri yüzde 0,1 oranında düştü. Yeni Poloniex mobil uygulamasına gelince, yatırımcıların kripto para borsasında 65 farklı altkoin ile işlem yapabileceği belirtiliyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin