Kripto para borsalarına gelen günlük yeni kullanıcı sayısı çarpıcı düzeye ulaştı!
Kripto para borsalarına gelen günlük yeni kullanıcı sayısı çarpıcı düzeye ulaştı!

Kripto para fiyatlarını aya çıkaracak bir gelişme daha – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para birimi alanındaki türev borsa hacimleri, bir önceki aya göre %8,6 arttıktan sonra Aralık ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1,43 trilyon dolara ulaştı.

Aralık ayında, BTC’nin fiyatının 29.000 $’a yükseldiğini belirtmek gerekiyor.

Türev borsa hacimleri

CryptoCompare’in Aralık 2020 Borsa İncelemesine göre, türev alım satım hacimleri tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1,43 trilyon $’a yükselirken, toplam spot borsa hacimleri %30 artışla 1,19 trilyon $’a yükseldi.

Rapora göre Binance, Kasım ayından bu yana %12,5 artışla 451 milyar dolarlık aylık işlem hacmi ile geçen ay önde gelen türev borsasıydı.

Bunu 282,2 milyar dolarlık işlem ile OKEx ve 269,3 milyar dolarlık işlem gören Huobi izledi. OKEx’in hacmi geçen aya göre %21,8 artarken Huobi’nin hacmi %7,6 düştü.

Türev alım satım platformu da geçen ay yeni bir günlük rekor kırdı, 17 Aralık’ta günlük işlem hacmi 91.92 milyar dolara ulaştı.

En iyi dört kripto türevi ticaret platformu – Binance, OKEx, Huobi ve Bybit – 17 Aralık’ta işlem gören hacmin %76,8’ini temsil ediyordu.

OKEx, Ethereum vadeli işlem sözleşmeleri söz konusu olduğunda bu alana liderlik ediyor. Ancak CME’nin bu yıl 8 Şubat’ta bir Ethereum vadeli işlem sözleşmesinin başlatacağını belirtmekte fayda var.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin