Büyük patlama yakında: Bitcoin boğaları bu ay başka bir artış bekliyor
Büyük patlama yakında: Bitcoin boğaları bu ay başka bir artış bekliyor

Polkadot ve Dogecoin fiyat analizi: DOT ve DOGE için beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot, geçtiğimiz haftalarda güçlü kazançlar kaydetti fakat son düşüşle kazançlarının bir kısmını sildi. Hem DOT hem de Dogecoin için görünüm orta ve uzun vadede yükseliş gösteriyor ancak önümüzdeki saatlerde fiyatları düşürebilecek bir ivme gözardı edilmemeli. 

Polkadot (DOT) fiyat analizi

28 Kasım Polkadot fiyat grafiği
28 Kasım Polkadot fiyat grafiği

DOT ekim ayında 3,6 dolardan 4,95 dolara yükseldi ve bir kez daha ilerlemeden önce %78,6 düzeyine geriledi. Kripto para kasım ayının ortasında ise 5 dolarlık direnci aşarak yükselişini taçlandırdı ve ekim kazançlarının %62 uzatma seviyesine dokundu, 6,08 dolarla yerel bir zirveye ulaştı.

Bu haberin yazıldığı sırada momentum ayıların lehine görünüyor. RSI aşırı satım bölgesine dalarken yukarı doğru sıçradı, ancak yine de düşüş bölgesinde kaldı.

DOT 4,8 ve 5 dolar seviyelerinden yukarı yönde dirençle karşı karşıya kalırken, 4,6 dolar ve 4,38 doların DOT’a güçlü birer destek vermesi beklenebilir.

Öte yandan Çin’in ulusal blok zinciri ağı BSN, Polkadot’u ağına eklediğini duyurdu. Bu da oldukça önemli bir gelişme olarak kabul görüyor.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

28 Kasım Dogecoin fiyat grafiği
28 Kasım Dogecoin fiyat grafiği

Fiyat EMA şeridinden düştükten sonra DOGE daha da aşağıya inerken hem şerit hem de yatay seviyede 0,0033 dolarda sert bir direnç buldu.

İşlem hacmi düşük. Çoğu piyasa katılımcısı olan biteni kenardan izlemeyi tercih ediyor.

Güçlü bir hacim hareketi, DOGE için bir sonraki yönü gösterecek ve boğalar 0,0031 dolarlık destek seviyesini savunmak için savaşacak. Kısa vadeli görünüm düşüş eğiliminde. Uzun vadede ise DOGE bir geri çekilme yaşayabilir ve bir kez daha dalgalanmak için güç toplayabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin