PolicyPal Network, basit birkaç adımda ödül dağıtıyor.
PolicyPal Network, basit birkaç adımda ödül dağıtıyor.

Gücünü KuCoin ile birleştiren PolicyPal Network, birkaç aşamayı geçen herkese ödül dağıtıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Size, “Oturduğunuz yerden 50 veya 100 dolar kazanacaksınız.” desek eminiz ki dikkate dahi almadan geçip gidersiniz. Ancak PolicyPal Network (PAL), KuCoin ile beraber yürüttüğü projede birkaç basit aşamayı geçen tüm kullanıcılarına bir süreliğine bu hediyeleri dağıtıyor desek?

Geçtiğimiz günlerde küresel çapta adından söz ettiren büyük kripto para borsalarından birisi olan KuCoin’de listelenerek yatırımcılarına ışık veren PolicyPal Network (PAL), Türk yatırımcılara özel müthiş kampanya ve yarışmalar ile Türk yatırımcılar arasında adından daha çok söz ettirecek gibi görünüyor.

Peki nedir bu PolicyPal Network (PAL)?

Kısaca açıklayalım. Modern sigorta sektörü, genellikle bir satış ekibi olmak üzere, bir aracı tarafından birbirine bağlanan iki yapısal bileşenden (taşıyıcılar ve poliçe sahipleri) oluşur. Küresel sigorta ekosistemi dünya ekonomisinin %5,7’sini oluştururken, bu alanda bir yenilik eksikliği göze çarpmaktadır.

Bu durağanlık, Blockchain aracılığıyla yaratıcı iş birliği ile etkili bir şekilde ele alınabilen yapısal verimsizlikleri açığa çıkardı. PolicyPal Network, sigorta için Blockchain teknolojisini kullanarak poliçelerin satın alınmasını kolaylaştırmak için merkezi olmayan bir platform oluşturmak istiyor. Portal, ayrıca, fonların hızlı ve kolay bir şekilde ödenmesi için güvenli bir doğrulama noktası olarak tasarlanmış.

Gelişmekte olan dünyada banka hesabı ve sigortası olmayan çok sayıda insan olduğunu gözeten PolicyPAL Network (PAL) bu alanda bir ilke imza atarak Kripto varlıklarının güvenliği, poliçe taleplerini basitleştirme  ve Sigorta dolandırıcılığına karşı engelleyici büyük bir proje olanağı sunuyor.

Şimdi gelelim bu yarışmalara nasıl katılacağımıza ve airdroplardan nasıl faydalanacağımıza:

Tüm yarışmalar PolicyPal Network’ün (PAL) KuCoin ile özel olarak yürüttüğü proje sonucu sadece Türk kullanıcılarına özel KuCoin Telegram ve Twitter topluluklarında yayınlanıyor ve paylaşılıyor. Siz de vakit kaybetmeden kazanmak için hemen KuCoin Türkiye resmi Telegram kanalını veya Twitter hesaplarını inceleyerek yarışmalara katılabilirsiniz.

KuCoin Türkiye resmi Telegram kanalı: t.me/kucointurkiye

KuCoin Türkiye resmi Twitter hesabı: https://twitter.com/KucoinT

PolicyPal Network (PAL) hakkında detaylı bilgi için: https://www.policypal.com/

Ve siz de hemen bir PAL yatırımcısı olmak istiyorsanız: https://www.kucoin.com/#/trade.pro/PAL-BTC

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin