Ayı piyasası engelleyemedi: 2018’de geleneksel şirketlerden birkaç uzman kripto endüstrisine geçti
Ayı piyasası engelleyemedi: 2018’de geleneksel şirketlerden birkaç uzman kripto endüstrisine geçti

Piyasada beklenti satın alınıyor: Coinbase; Cardano (ADA), Zcash (ZEC) ve Stellar’a (XLM) hayat veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yatırımcılar, Coinbase listelemesinin etkisini tüm varlıklar için bir yükselişe yol açacak şekilde speküle ediyor. Coinbase, şu anda Cardano (ADA), Zcash (ZEC) ve Stellar’ın (XLM) fiyatını yönetiyor.

Coinbase’de Cardano (ADA), Zcash (ZEC) ve Stellar (XLM) listeleme ipuçları

En büyük kripto para platformlarından biri olan Coinbase bu yıl politikalarını yeniden tanımlayarak, borsada işlem görmeyen kripto para birimlerine platformda işlem yapma şansı verdi. Alım satım araçlarının sayısını artırmaya karar vermeden önce, Coinbase, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) gibi varlıkları listeledi.

Bununla birlikte, borsa mevcut varlıklarını Basic Attention Token (BAT) ve Ox (ZRX) ile artırmaya başladı. Coinbase ile ilgili haberler, kripto para fiyatlarında önemli artışlara neden olması sebebiyle yatırımcıların her zaman ilgisini çekiyor. Yatırımcılar, şu anda Cardano (ADA), Zcash (ZEC) ve Stellar (XLM) paralarının Coinbase’de listeleme ihtimalini satın alıyor. Piyasa bu tokenlerin değerinde önemli bir artış gördü.

Cardano (ADA) fiyat grafiği
Cardano (ADA) fiyat grafiği

Cardano (ADA), Zcash (ZEC) ve Stellar (XLM) fiyat analizi

Cardano fiyatı Pazar günü %3,5 arttı. Yatırımcılar fiyatı 0,744 dolardan 0,077 dolara çıkardı. Ancak, yeni kurulan desteğin 0,75 dolardan geri çekilmesi söz konusuydu. Cardano işlem hacmi de 15 milyon dolardan mevcut 22 milyon dolara yükseldi. Piyasa değeri, 1,9 milyar dolar civarında sabit kaldı.

Zcash (ZEC) fiyat grafiği
Zcash (ZEC) fiyat grafiği

Öte yandan, gizlilik odaklı kripto para Zcash 2 haftadadır toplam %21’lik bir artış gördü. Son 24 saatte, kripto para %3,42 oranında düşüşle 126 dolar seviyesinde işlem görüyor. 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık 136 milyon dolar ve piyasa değeri 659 milyon dolar.

 Stellar (XLM) fiyat grafiği
Stellar (XLM) fiyat grafiği

Son olarak Stellar, son bir hafta içinde yeşil renkte işlem görüyor ve 0,22 dolardan 0,28 dolara yükseliyor. Sabit artış, 0,3 değerinde kritik değere düşmeden önce buharı kaybetti, ancak bir düzeltme, 0,27 dolar seviyesinde bir denge buldu. Stellar (XLM) son 24 saat içinde %1,61 yükselişin ardından 0,27 dolar seviyesinden işlem görüyor. Varlığın 24 saatlik işlem hacmi 114 milyon dolar ve piyasa değeri 5,1 milyar dolar. CoinMarketCap verilerine göre Stellar, EOS’u yendikten sonra piyasadaki en büyük beşinci kripto para konumunda.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin