Bitcoin Cash (BCH) hayatta kalma mücadelesi veriyor
Bitcoin Cash (BCH) hayatta kalma mücadelesi veriyor

Piyasayı kana bulayan Bitcoin Cash forkları şimdi en büyük kaybedenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Devam etmekte olan ayı piyasası, ayı baskısını hissettiren birkaç kripto parayla hala süresinin sonuna yaklaşmış gibi görünmüyor. Bitcoin, Ethereum ve XRP gibi popüler kripto paralar, herhangi bir geri dönüş belirtisi olmaksızın kaymaya devam ediyor. 24 saatlik bir zaman diliminde Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin SV (BSV) ve Stellar, ilk on kripto para kulübündeki en büyük kaybedenler.

Bitcoin Cash (BCH) hayatta kalma mücadelesi veriyor

Yazım sırasında BCH, toplam piyasa değeri 1,53 milyar dolarlık piyasa değeriyle 7. sırada oturuyor. Kripto para şu anda %11,2 oranında düşüşle 87,6 dolardan işlem görüyor. BCH’nin 24 saatlik piyasa hacmi 86 milyon dolar. BCH’nin hacminin büyük kısmı, tüm ticaretin %7,04’ünü elinde tutan Coinsuper’dan geliyor. Coinsuper’i 4,680 milyon dolarlık BCH ticaretinin gerçekleştiği BitMart takip ediyor.

Bitcoin Cash fiyat grafiği
Bitcoin Cash fiyat grafiği

Bitcoin.com’un CEO’su ve Bitcoin ABC’nin ana destekçilerinden biri olan Roger Ver, kullanıcıların ve kripto para sahiplerinin kripto para biriminin ağındaki gelişmeleri bilmelerini sağlayarak internet üzerinde oldukça aktif oldu.

Bitcoin SV (BSV) fiyatı felaket senaryoları yazdırıyor

Ayının ağırlığını hisseden bir başka kripto para birimi Bitcoin SV. BSV, Bitcoin Cash hard forkundan sonra daha kötü bir süreç geçiren kripto para birimi. BSV, toplam 1,36 milyar dolarlık piyasa değeri ile 9. sırada oturuyor. Kripto para şu anda %9,2 oranında düşüşle 77,2 dolardan işlem görüyor. BSV’nin 24 saatlik piyasa hacmi 67,5 milyon dolar. Kripto paranın ticaret hacminin büyük bir kısmını Binance oluşturuyor.

Bitcoin SV fiyat grafiği
Bitcoin SV fiyat grafiği

Bitcoin SV savunucusu Craig Wright geçenlerde şu açıklamayı yaptı:

Yakın gelecekte, dijital bir varlık kullandığımı bile bilmeden Bitcoin kullanacağım. İnsanlar euro, pound için ödeme yapabilecek ve istedikleri para birimini anında kripto paralarla değiştirebilecekler. Kullanıcılar mikro transferleri ödeyecek bir cüzdanı alacak ve faturaları defterde saklanacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin