Bitcoin, Ethereum ve Ripple’dan hangisi çöküş ya da ralli yolunda? Analistler cevaplıyor
Bitcoin, Ethereum ve Ripple’dan hangisi çöküş ya da ralli yolunda? Analistler cevaplıyor

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin en sağlam yatırım aracı, XRP’ye yeni destek ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve XRP’ye verilen destekten, Ethereum ve ERC20 tokenleri için yeni adaptasyona kadar kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutarak yatırımınıza değer katın.

Bitcoin haberleri

2018’de dramatik düşüşün ardından Weiss Ratings, Bitcoin’in artık kriptodaki en sağlam yatırımlardan biri olduğunu söylüyor. Tüketiciler ve işletmeler için kırk yılı aşkın süredir pazar araştırması ve analizi sağlayan derecelendirme kuruluşu, BTC’de her zaman çok yükselişli tahminlerde bulunmaz. Ocak ayında, ilk kripto derecelendirme endeksinde Bitcoin’e bir C + derecesi verdi.

Ripple (XRP) haberleri

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, 29 Ocak’ta Paris Fintech Forumu’ndaki konuşması için hazırlanıyor. Bu arada, sosyal ticaret platformu eToro XRP üzerindeki duruşunu açıklıyor. Yakın tarihli bir videoda eToro, trader’ların portföylerini, piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi olan XRP ile çeşitlendirmelerini önermiş görünüyor. XRP destekçilerinden bir miktar kazanç elde ettikten sonra, şirket videoyu yayınladı. eToro videoda XRP desteğini açıkladı ve mesajındaki herhangi bir belirsizlikten dolayı özür diledi.

Ethereum haberleri

Opera web tarayıcısı, dahili bir Ethereum cüzdanı içeren Android web tarayıcısının en yeni sürümünü yayınladı. M-cüzdan Ethereum (ETH) ve Ethereum tabanlı ERC20 tokenlerinin uzun bir listesini destekliyor.

Stellar Lumens haberleri

Stellar Blockchain’inde bir dizi iyileştirme başlattı. Sürüm 10.1.0, istikrarı artırmak, performansı artırmak ve kodun gelecekte değiştirilmesini kolaylaştırmak için tasarlandı.

TRON haberleri

TRON, akıllı sözleşmeler yapmak için gereken enerji miktarını azaltacak yeni bir teklif kabul etti. Teklif, ağdaki işlemleri işleyen 28 topluluk tarafından seçilen node’nin 22’si tarafından onaylandı.

Cardano haberleri

3 kısa vadeli Cardano fiyat tahmini karşınızda!

Cardano’nun arkasındaki geliştirme ve araştırma şirketi IOHK, Plutus ve Marlowe adında yeni bir akıllı sözleşme araçları geliştiriyor. Araçlar şu anda test ediliyor ve şirketlere Cardano üzerinde işlem yapabilmeleri için kolay bir yol sağlamak için tasarlandı.

IOTA haberleri

IOTA, ağı güvence altına almada önemli bir rol oynayan platformun koordinatör node’sini kaldırarak ağı merkezden uzaklaştırma planına karar vermiş görünüyor. Bağımsız TangleBlog’a göre IOTA, “Satoshi’nin vizyonunu yerine getiren, ancak madencilik yapmadan ilk projeyi” hayata geçirmek için 2019’da node’yi kaldırmayı planlıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin