Kayıplar kervanına Blackrock şirketi de katıldı: İşte FTX bilançosu…

Piyasaya olumlu haberler pompalanıyor: BlackRock, Bitcoin için bu işlemi resmen başlattı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası için haberler gelmeye devam ediyor. Bu haftanın başlarında biraz silkeleme ve stresli geçse de şu an durum oldukça pozitif. Amerika tarafından açıklanan ÜFE ve TÜFE rakamları piyasaları rahatlattı. Tüm görünümler bir anda olumlu bir yöne döndü.

Dün TÜFE verileri açıklanmıştı. Bugün ise ÜFE açıklandı. ABD Üretici Fiyat Endeksi yıllık 9,8 olarak geldi. Beklenti ise 10,4’dü. Beklentilerin uzağında olması fiyatları yeniden yukarı götürdü.

İyi haberler sadece Amerika tarafından gelmiyor. Bugün dev varlık yöneticisi BlackRock büyük bir adım attı. Yatırım yöneticisi BlackRock, ABD merkezli kurumsal müşterilere spot Bitcoin’e ulaşmak için özel bir güven başlattı.

Güven, ABD merkezli kurumsal müşterilere sunulacak ve BlackRock’un Bitcoin fiyatına doğrudan ulaşım imkanı olan ilk ürün olacak.

BlackRock tam zamanında adım attı

Geçtiğimiz günlerde de dev varlık yöneticisiyle ilgili haberler vermiştik. Ancak bu sefer attığı adım manidar oldu. Tüm pozitif hava içinde gelen önemli paylaşım fiyatlara etkisini gösterdi. Öte yandan BlackRock yaptığı açıklamada, 

“Dijital varlık pazarındaki keskin düşüşe rağmen, bazı kurumsal müşterilerden teknoloji ve ürün yeteneklerimizi kullanarak bu varlıklara nasıl verimli ve maliyet etkin bir şekilde erişebileceğimize dair büyük ilgi görüyoruz.”

Geçtiğimiz hafta şirket Coinbase ile anlaşmıştı

4 Ağustos’ta BlackRock, kripto borsası Coinbase ile kurumsal yatırımcılara yönelik bir hamleyi zaten duyurmuştu. Şimdi resmi olarak Bitcoin ile başlayan kriptoya erişim sağlamak için bir anlaşma yaptı. Yaklaşık 9 trilyon dolarlık müşteri fonunu yöneten BlackRock, hizmeti sağlamak için Coinbase Prime’ı kullanacak.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin