Bitcoin fiyatının 27 bin dolara düşmesi, tarihi tasfiyeleri getirdi
Bitcoin fiyatının 27 bin dolara düşmesi, tarihi tasfiyeleri getirdi

Piyasaya giriş yapan volatilite, fiyatları aniden kırmızıya boyadı: Bitcoin fiyatı ise piyasayı aşağı çekiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı yazım sırasında, günlük işlem hacmi 4 milyar dolara yükselirken, %2,1 düşüşle 6.345 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bitcoin ile birlikte, kripto para piyasasının çoğunluğu yüzde 2 ila 6 oranında düşürüyor. Piyasada 2 saatten az bir süre içinde 6 milyar doların üzerinde kayıp yaşandı.

Piyasada ani düşüş başladı: Bitcoin fiyatı, piyasayı aşağı çekiyor

Yaklaşık bir saat içinde kripto para piyasası, kripto para birimi fiyatlarının yüzde 2 ila 6 oranı arasında kayıplar yaşamasıyla aniden kırmızılaşmaya başladı. Önde gelen kripto para birimi Bitcoin yüzde 2’den fazla düşüş gösterdi. Yazım sırasında, Bitcoin 6.345 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin’in 24 saatlik fiyat grafiği - Kaynak: Coinmarketcap
Bitcoin’in 24 saatlik fiyat grafiği – Kaynak: Coinmarketcap

Uzun bir süreden sonra, Bitcoin 4 milyar dolarlık günlük işlem hacmini kaydederken, piyasada volatilite görüldü. Bundan birkaç saat önce işlem hacmi 3,5 milyar dolar civarındaydı.

Diğer kripto paraları durumu

Aşağıdaki 1 yıllık grafikte görüldüğü üzere, Bitcoin birkaç ufak sıçrama ve düşüş dışında uzun bir süredir yatay seyrediyor. Bitcoin volatilitesi son derece düşük bir seviyeye indi ve uzmanlar yukarı veya aşağı yönde büyük bir dönüş için çağrıda bulunuyor.

Bitcoin’in 24 saatlik fiyat grafiği - Kaynak: Coinmarketcap
Bitcoin’in 24 saatlik fiyat grafiği – Kaynak: Coinmarketcap

En iyi kripto para birimlerinden Litecoin (LTC) ve TRON (TRX),  en fazla kaybeden paralar. Bu kripto para birimleri yazım sırasında değerlerinin yüzde 6’ya yakınını kaybetti. Bu arada yazım sırasında, yeşil alanda işlem gören kripto para birimi ise yüzde 0,11 artış ile Tether (USDT) oluyor. En iyi 7 kripto paranın hepsi aşağıdaki grafikte gösterildiği gibi kırmızı alanda işlem görüyor.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin