1 milyon dolarlık hatalı Tether transferi geri alındı! Peki nasıl?
1 milyon dolarlık hatalı Tether transferi geri alındı! Peki nasıl?

Piyasaya 250 milyon dolar değerinde Tether sürülüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uzun vadeli tartışmalara neden olan ve değeri 1 dolara eşitlenen Tether, dün 250 milyon dolar değerinde token yarattı. Piyasaya 250 milyon dolar değerinde Tether sürülmesi, piyasayı bir anda canlandırdı.

Tether bugün piyasaya 250 milyon dolar ile giriş yapıyor

Tether bugün 250 milyon dolar ile piyasaya giriş yapıyor. Bu sadece son dakika haberleri olmasına rağmen, büyük miktarlardaki Tether’ın piyasaya sürülmesi geçmişte toplumdaki pek çok kişi için bir tartışma konusu oldu. Piyasaya sürülen son Tether’ler kripto para liderleri Bitcoin ve Ethereum fiyatında dakikalar içerisinde hızlı bir yüzde 1’lik artışa neden oldu.

Piyasaya 250 milyon dolar değerinde Tether sürülüyor!
Piyasaya 250 milyon dolar değerinde Tether sürülüyor!

Büyük yeşil mum çizgileri saat 11:30 sonrasına denk geliyor, yani 250 milyon dolarlık Tether’in piyasaya sürülmesinden sadece birkaç dakika sonrasına işaret ediyor. Bitcoin Tether’in basılmasının hemen ardından 20 dakikalık kısa bir sürede içerisinde 150 dolar değer kazandı. Bitcoin fiyatı ile altkoinler de yükselişe geçti ve Ethereum da aynı zaman dilimi içerisinde 20 dolar değerlendi.

Tether pazar hakimiyetini hızlı bir şekilde kaybedebilir

Bu durum tesadüf olabilir mi? Ancak, çoğu uzman bunun tesadüf olmadığı görüşünde. Bazıları Tether tokenlerinin piyasaya sürülerek kripto paraların fiyatında manipülasyon yapıldığını iddia ediyor.

Birçoğu Tether tokenlerinin meşruiyeti ve düzgün denetlenip denetlenmediği konusunda emin değil. Çünkü Tether üreticileri doğru belgeleri üretme ve bunun halka açıklanması sürecinde çok geç kaldı. Bu yılın başlarında, Tether Vakfı vergi denetleyicisi bilinmeyen nedenler ile işten çıkararak bu tartışmayı daha da büyüttü. 250 milyon dolarlık Tether’in piyasaya sürülmesi ile toplam token sayısı da 2,75 milyara ulaşmış oldu.

Tether’in şu anda Stablecoinler üzerinde tuttuğu tekelle mücadele etmek için diğer koinler piyasaya sürülüyor. Tether için manzara değişmeye başlayabilir. Son zamanlardaki haberler, Circle, TrueUSD ve Basis gibi diğer şirketlerin kendi stabil koinlerini geliştirmeye başladığını belirtiyor. Yatırımcı tüketimine daha fazla ve daha istikrarlı seçeneklerin gelmesiyle Tether’ın pazar hakimiyetini hızlı bir şekilde kaybedeceği görülüyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin