purse.io
Purse.io yerel Bitcoin Cash desteğini açıkladı

Purse.io yerel Bitcoin Cash desteğini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kullanıcılarının Bitcoin Core (BTC) ile Amazon’da alışveriş yaptıklarında yüzde 20’ye varan indirimler kazanmasını sağlayan Purse.io firması, şimdi de Bitcoin Cash ile yerel desteğini duyurdu. Artık alışverişlerinde Bitcoin Cash kullanan kullanıcılar, firmadan sunduğu indirim ve avantajlarından yararlanabilecekler. Bu gelişmeye ek olarak, Purse, “bcash adını verdiği ” node.js için kendi Bitcoin Cash (BCH) Javascript kütüphanesini de açıkladı.

Purse.io Bitcoin Cash ödemeleri için yerel desteğini ekliyor

Bu hafta Hong Kong’da düzenlenen Coingeek konferansında açıklamalar yapan Purse firması, yeni müşteri sürümü ‘bcash’ ile birlikte BCH’ye yerel destek verdiğini duyurmuş oldu. Bu sektör için farklılık yaratan resmi duyuru, Purse şirketinin aslında kripto paralara ne kadar güvendiğinin bir kanıtını oluşturuyor. Kaldı ki Pazar yeri uygulaması gibi faaliyet gösteren bu tür alışveriş şirketleri, kripto piyasalarının genel olarak spekülatif hareketlerinden dolayı bu tür ödeme yöntemlerine pek sıcak bakmadıkları görülür. . Şirket, Purse üzerinden verilen ortalama sipariş tutarının 100 dolar civarında olduğunu iletti. Yine ortalama indirimin yaklaşık 15 dolar ve iki on-chain işlem olduğunu söylüyor.

Purse blog sayfasında ki açıklama şu şekilde:

Bir kripto para birimi vizyonu ile ticaret yapma konusunda oldukça memnunuz. Ve Bitcoin Cash topluluğundan gelen yoğun destek için müteşekkiriz. Yerel Bitcoin Cash’i duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

Güncellemeler ise tam kullanımı hedeflenen Mayıs ayı sonuna kadar sorunsuz bir deneyim sağlamak için test ediliyor. Ayrıca, Bitcoin Cash piyasaya çıktığında, fork-sonrası geri çekme dönemini kaçıran kullanıcılar, bakiyelerini geri yükledikleri için mutlu olacaklar.

Tanıtımı yapılan bcash bir uygulama olup kripto para olarak oluşturulmadı

Yerel desteğe ek olarak, firma ayrıca, Bitcoin Cash ağı için bcash uygulamasının açık kaynaklı bir forku olan bcash uygulamasını da duyurdu. Temel olarak, bcash, node.js.’de yazılan Bitcoin Cash protokolünün alternatif bir uygulamasıdır. İstemci, tam ve SPV düğümü, BIP-44 türevi olan bir cüzdan arka planı, bir maden arka planı ve genel amaçlı bir BCH kütüphanesi olarak görev yapabilir. Bcash uygulaması, Bitcoin ABC, XT, Unlimited, Parity ve Bitprim’i birleştiren altıncı BCH istemcisi olacaktır.

Purse, Bitcoin Cash Fonu ile birlikte çalıştıkları Bitcoin Cash eklentisini kutlama esnasında yaptığı başka bir açıklama ise, Haziran ayında alışveriş yapan müşterilerin bir BCH cashback bonusu kazanacakları ile ilgiliydi.

news.bitcoin

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin