featured

Kripto para piyasası yükselirken satın alınabilecek 4 altcoin ve fiyat analizi..!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası ve altcoinler Bitcoin’in yeniden kritik direnci kırması ile BTC öncülüğünde yükselişe geçti. Özellikle kısa vadeli pozisyonlar arttıkça piyasada, ekim ayının ortasında başlayan yükseliş ivmesinin devam edip etmeyeceğine ilişkin belirsizlik yaşanmıştı ve analistler bu belirsizliğin sürüp sürmeyeceği konusunda farklı fikirlere sahipti.

Geçen ayki yükselmenin ardından dikkatler Bitcoin’in hareketlerini takip eden altcoinlere kaydı. Özellikle birkaç altcoin, yükselişe geçerek yatırımcıların gelecekte faydalanabilecekleri bir fırsat olarak ele alındı. Kripto para analisti Michaël van de Poppe de bugün yayınladığı bir YouTube videosunda piyasalar yükselirken satın alınabilecek altcoinlere dair bir paylaşımda bulundu.

Chainlink yüksek performans sergileyebilir!

Bitcoin ile korelasyon gösteren Chainlink (LINK) analist Poppe’nin dikkatini çekti. Fiyat hareketindeki mevcut yükseliş eğilimi devam ederse altcoinin daha da yükselmeye devam edeceğini hatta 25 dolar ile 30 dolar arasında bir fiyata ulaşabileceğini düşünüyor. Ek olarak analist, LINK fiyatının potansiyel olarak daha bir performans gösterebileceğine inanıyor.

Poppe analizinde, fiyat hareketindeki mevcut güç devam ederse LINK’in potansiyel olarak daha iyi performans gösterebileceğini ve 25 ila 30 dolar fiyat aralığına ulaşabileceğini belirtti. Son olarak basın saatine göre Chainlink fiyatı son 24 saat içinde yüzde 7’nin üzerinde değer kazanarak 11.832 dolardan işlem görüyordu.

Synthetix’e olan sosyal ilgi artıyor!

AAVE etrafındaki hareketlere benzer bir tablo çizen  Synthetix (SNX), Ethereum blok zinciri etrafında oluşturulan varlıklardan bir diğeri. Ayrıca SNX, şu anda zorlu bir direnç seviyesiyle mücadele ediyor.

Poppe’ye göre Synthetix’e olan ilgi farklı kanallar üzerinden artıyor. Öncelikle piyasa duyarlılığı ve ardından sosyal medya platformları üzerindeki tartışmalar altcoine olan ilgiyi arttırıyor. Bunun yanında analist altcoinin kripto para piyasasındaki hareketlerden hızlı etkilenebileceğini ekliyor.

Şu anda bir düşüş eğiliminde olmasına rağmen direncin başarılı bir şekilde kırılması hâlinde SNX’in buna hızla uyum sağlayacağını ve hızlı bir yükselişe geçeceğini iddia ediyor. Bir atılım durumunda Synthetix’in değeri 7,50 ila 8 dolar arasında bir aralığa yükselebilir.

altcoin

Bu potansiyel kırılma önceki bir girişimin dirence doğru yanlış değerlendirilmesinin ardından geliyor ve piyasaya giriş zamanlamasında hassasiyetin önemini vurguluyor. Son olarak geçtiğimiz yedi gün içinde SNX yüzde 7’nin üzerinde artış göstererek basın saatine göre 2,5 dolardan işlem görerek birçok yatırımcı için iyimser bir tablo çizdi.

Compound altcoini kritik dirençle karşı karşıya…

Compound (COMP) diğer altcoinlere benzer bir eğilim izliyor ve fiyatta yeninden bir yükselmenin izlerini taşıyor. Analist Poppe bu görüşe katılarak Compound’un da önemli bir direnç noktasıyla karşı karşıya olduğuna dikkat çekti.

Bu bağlamda analist, bazı katılımcılar düşüş görünümünü sürdürse de önemli birikimin görüldüğü sosyal medya kanallarının izlenmesinin önemini vurguladı. Basın saati itibariyle COMP, günlük yaklaşık yüzde 6’lık bir kazanç sağladı ve bu da fiyatını 50,72 dolara çıkardı. Haftalık grafiğe bakıldığında Compound yüzde 7’lik bir artış kaydetti.

Aave (AAVE) yükseliş için hazır…

Ethereum blok zincirinde çalışan ve DeFi alanında önde gelen bir kripto para birimi olan Aave (AAVE), analistin paylaşımlarına göre etkileyici bir bariyer olan zorlu bir dirençle karşılaştı. Piyasa ile birlikte yükselişe geçen ve piyasa ile ortak hareket eden dijital varlığın muhtemel atılım eşliğinde bulunduğu ve bunu aşarsa daha fazla kazanç elde edeceği düşünülüyor.

Poppe, son günlerde AAVE’nin muhtemelen bir yükseliş hareketinin ilk adımlarını attığına dikkat çekti. Bu direnç başarıyla aşılırsa uzun bir birikim döneminin sonuna işaret edebilir ve fiyatını potansiyel olarak 260 ila 280 dolar arasındaki seviyelere çıkararak daha geniş DeFi piyasasında yükselebilir.

Ek olarak basın saatine göre Aave, günlük yaklaşık yüzde 0,6 kazançla 91,25 dolardan işlem görüyor.

Analistlere yardımcı yapay zekâ platformu: yPredict

Tahmine dayalı algoritmalar ile bilgisayar programcıları, borsa uzmanları ve analistler için özel geliştirilen yPredict, ön satış etkinliği ile kullanıcılara sunuluyor. Özellikle popüler kripto paralara dair gerçek zamanlı analizler sunarak piyasa hareketleri hakkında yatırımcılara destek sunan yapay zeka destekli sistem mantığa dayalı çalışma mantığına sahip. Bu şekilde karmaşık algoritmaları okumayı ve sosyal hareketleri analiz etmeyi kolaylaştıran platform, kullanıcıya zaman kazandırıyor. 

Makine öğrenimini kullanarak hisse senedi fiyat hareketlerini tahmin etmek için geliştirilen yapay zekâ platformunun yerel tokeni ise YPRED coin oluyor. 8 aşamalı ön satışla satılan yPredict tokeni almak için yatırımcılar; ETH, BNB veya MATIC kullanabiliyor.

Yatırımcılardan yoğun talep gören tokenin en güncel fiyatı 0,11 dolara yükseldi. Liste fiyatı ise 0,12 dolar olacak olan YPredict’in tokeni yeni zirveleri hedefliyor. 

yPredict’i Ziyaret Edin

 

finbold

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin