Piyasalar Temmuz ayına girerken ayı trendleri azalmış gibi görünüyor
Piyasalar Temmuz ayına girerken ayı trendleri azalmış gibi görünüyor

Piyasalar Temmuz ayına girerken durum değerlendirmesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinmarketcap verilerine göre, son 24 saatte piyasadaki büyüklükleri açısından ilk on kripto paradan yedi tanesi ortalama yüzde bir değer düşüşüne sahip. Geçtiğimiz günün en iyi performans gösteren kripto parası Steem oldu. Steem yazım sırasında %1,4 oranında düşüşle 1,6 dolardan işlem görüyor. Steem  şu anda, 431 milyon dolarlık piyasa değeriyle 31. sırada yer alıyor. Piyasalar Temmuz ayına girerken güne düşüşle başladı.

Steem fiyat grafiği
Steem fiyat grafiği

Piyasalar Temmuz ayına girerken ayı trendleri azalmış gibi görünüyor

Yazım sırasında, Bitcoin %0,7 oranında, Ethereum %0,95 oranında  ve Ripple %025 oranında değer kaybediyor. Şu anda Bitcoin 6.330 dolardan,  Ethereum 448 dolardan ve Ripple 0,45 dolardan işlem görüyor.

Kripto paralardaki en büyük yüzde artışı %15,8 ile Steem’de görünüyor. Diğer en iyi performans gösteren kripto paralar ise %12 oranında artışla Populous ve %10 oranında artışla Status oluyor. Kripto para piyasasının en çok kaybedenleri ise %14 oranında düşüşle Kyber Network ve %11 oranında düşüşle Centrality oluyor. Ancak genel piyasa eğilimine bakıldığında analistlere göre ayı trendleri azalmış gibi görünüyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin