İlk 10'da olmayan piyasadaki mücevher kripto paralar benzersiz bir kaliteye sahip
İlk 10'da olmayan piyasadaki mücevher kripto paralar benzersiz bir kaliteye sahip

Piyasadaki mücevher kripto paralar hangileridir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nisan nostaljik bir aydı. Grafikler güzel bir yeşil çiçek açıyor. Bitcoin kararlı ve Ocak ayından bu yana ilk kez, yüzde 4’lük bir artışla makul beklentileri karşılayabilir. Kazanan altkoinler için neredeyse evrensel olarak iyi bir aydan seçmek kolay bir iş değil. Bu yüzden bugün bazı şeyler biraz daha farklı bir şekilde değerlendirilecek. Piyasadaki mücevher kripto paralarının hangileri olduğu herkes tarafından merak konusudur.

İlk 10’da olmayan piyasadaki mücevher kripto paralar benzersiz bir kaliteye sahip

Nisan ayı boyunca, etkileyici 40 kripto para ve yatırımcıların sosyal medya varlıkları izlendi. Belirli bir kripto para ya da tokenden bahsettikleri zaman veri topladıkları ve bunu olumlu ya da olumsuz bir şekilde tartışıp tartışmadıklarını gözlemlendi.

Genel olarak, 2.790 farklı kripto parayla ilgili veriler 2.908 ayrı bahiste derlendi. Bazı açık kazananlar ortaya çıktı. Ancak ilk 10’da olmayan bir avuç kripto paranın benzersiz bir kaliteye sahip olduğu fark edildi. Bu kripto paraların her biri etkileyici ve yatırımcılar grubunun birden fazla üyesi tarafından bunlardan herhangi biri hakkında olumsuz bir şey söylenmedi.

VeChain ve WAVES gerçek kazananlar

Bu kripto paraları iki kategoriye ayıralım: Piyasa değeri 100 milyon ABD Dolarının üstünde olanlar ve aşağıdakiler. Bu sayfadaki grafikler, bu kripto paraların her birinin ay boyunca nasıl büyüdüğünü gösteriyor.

Piyasadaki mücevher kripto paralar hangileridir?
Piyasadaki mücevher kripto paralar hangileridir?

Burada VeChain (VEN) ve WAVES gerçek kazananlar. Toplam işlem hacmi bakımından, her ikisi de en yüksek yüzde 10’daydı. Bir ay boyunca günlük bazda tartışılması oldukça dikkat çekici ve asla size olumsuz bir bakış açısı getirmeyeceğini vaat ediyor.

Dragonchain (DRGN) şu anda uyuyan bir kripto para. Her ne kadar önemli bir takipçisi olsa da, bu yazı tarihi itibariyle 250 milyon doları aşan bir piyasa değeriyle, hala birçok borsada mevcut değil. Bu durum er ya da geç değişecek ki bu Dragonchain fiyatı için bir nimet olacak.

Sentinel ve Hacken yatırıma daha uygun

İkinci grup kesinlikle yüksek risk yüksek ödül kategorisinde daha fazladır. Küçük kripto paralar inanılmaz derecede uçucu olabilir ve birinin ateşi yakıp bunu atlatıp atlatamayacağını bilmek zordur.

Piyasadaki mücevher kripto paralar hangileridir?
Piyasadaki mücevher kripto paralar hangileridir?

LUXCoin (LUX), kripto parası için kesinlikle söylenecek çok şey var. Harika bir ay geçirdi. Aktif bir takımı var ve bir danışman olarak John McAfee’yi yönetime getirdi. Bu yazı tarihi itibariyle 10 dolardan fazla fiyattan işlem görmekte. Ancak şu anda 5 milyon dolardan daha az değeri olan bir para ve 20 milyon ABD dolarının altında bir piyasa hacmiyle işlem görüyor. Ama ek hacim bu durumu tamamen tersine çevirebilir.

Sentinel (SENT) ve Hacken (HKN) yatırıma daha uygun ve her ikisinin de piyasa bonusu var. SENT, Nisan ayı sonlarında haftanın en iyi paralarım arasındaydı ve piyasadaki listede yer alan diğer madeni paralardan daha iyi performans gösterdi. Bu iki kripto paranın potansiyeli kesinlikle var ve ticareti güvenli görünmekte.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Coininsider

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin