Verge TokenPay ile anlaştı… Fiyatı yine tavan yaptı!
Verge TokenPay ile anlaştı… Fiyatı yine tavan yaptı!

Verge TokenPay ile anlaştı… Fiyatı yine tavan yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TokenPay, ticaretin kolaylaştırılması için yerel TPAY jetonunu da kullanan, anonim eşler arası “işlem sistemi” içeren bir platformdur. Özellikle, TokenPay, çekirdek platformunun bir cüzdandan diğer bir cüzdana olan işlemlerin 2 saniyeden daha kısa sürede gerçekleştirebildiğini belirtiyor. Kullanıcılar “izlenemeyen TOR ağ özellikli Blockchain” kullanarak herkese açık veya özel işlemler arasında seçim yapabiliyor.

tokenpay twit

Verge (XVG) yüzde 22,6’lık bir değer artışı gösterdi

Kripto topluluğundaki pek çok kişi, TokenPay ve Verge (XVG) arasındaki ortaklığın, kripto para birimi ödemelerini çok daha kolay hale getireceğine inanıyor. Bilindiği üzere, kripto para borsası Bitfinex, Verge (XVG) ‘i bir ticaret opsiyonu olarak listesine ekledi. Verge topluluğu ise bu gelişmelerin gizlilik odaklı para için daha stratejik ortaklıkların önünü açabileceğini düşünüyor.

Verge debit kartları potansiyel olarak kripto paraların daha fazla harcanabilir olması ve hatta kripto endüstrisinde daha büyük ve benzer girişimlerin hayata geçmesi konusunda etkili olabilir. Tartışmalı coinin gerçekleştirdiği  tek yeni gelişme bununla da sınırlı değil. Çoğu kripto bildiği gibi dünyanın en büyük yetişkin eğlence şirketi Mindgeek, Verge’i birkaç hafta önce geri ödeme yöntemi olarak ekledi. Bu ortaklık duyurusu ayrıca XVG için yüzde 22’lik bir fiyat artışıyla sonuçlandı.

Bu sektöre ilgi duyan kişilerin genellikle özel ödeme yöntemleri talebi dikkate alındığında, anonim kripto ödemelerinin tercih sebebi haline geldiğini söyleyebiliriz. Mindgeek, Verge platformunun izlenemeyen TOR ve i2P’yi  kullandığı için onlara hitap ettiğini de ayrıca dile getirdi. XVG işlemlerinin de oldukça hızlı olduğu ve ücretleri düşük olduğu da tercih konusunda diğer bir konuyu oluşturuyor. Belki de en dikkate değer özellik, kullanıcıların özel veya açık işlemlerini yürütmek arasında seçim yapabilme seçeneğinin olmasıdır.

TokenPay kripto paralar için kolay kullanım imkanı sağlıyor

Tecrübeli kripto traderları piyasadaki dalgalanmalardan ve arbitrajdan yararlanmaya devam ederken, Verge (XVG) tarafından yapılan bu debit kart girişimi aslında kripto piyasasına anlamlı bir katkı sağlayabilir. Diğer taraftan TokenPay medyası, Almanya’nın Vanuatu bankasıyla bir anlaşma üzerinde çalıştığını belirtiyor. Ve bu da finans kurumunun hem TokenPay hem de Verge müşterilerine hizmet vereceği anlamına geliyor.

İşte TokenPay yayınından dikkate değer bir alıntı:

Bu noktada, ana şirketimiz TokenPay Swiss AG’nin, Alman bankasının yüzde 9,9’unu satın alma kararını ilave yüzde 75 hisse satın alma opsiyonuyla sonuçlandıracağı anlaşılıyor. Alman bankasının satın alım faaliyetleri tamamlandıktan hemen sonra TokenPay Blockchain teknolojisini uygulamayı planlıyor.

Dahası, bu yazıda, bankanın hem Verge hem de TokenPay kullanıcılarından “hızlı bir kabullenme” beklentisi için hazırlandığı belirtilmiştir. Hazırlıkların bir kısmı, müşteri hesaplarına hizmet etmek için önemli bir eFin değişimi içeren TPAY ve XVG ödemelerine yönelik hizmetlerin önceliklendirilmesi yönündedir. Verge (XVG) platformunun, kullanım durumları ve benimseme artışı gibi daha anlamlı bir değere sahip olma yolunda sağlam adımlarla ilerlediği görülüyor.

cryptoglobe

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin