OMG Ağı, Genesis Block satın almasının ardından
OMG Ağı, Genesis Block satın almasının ardından "büyük fırsatlar" görüyor

Piyasada yatırımcılara zarar ettirmeyen top altkoin OmiseGO oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birkaç hafta sonra, yukarı yönlü kripto pazarları düzeltmelere başladı. Piyasalar 400 milyar dolar seviyesinin altına düştü ve devasa bir satış sonrası 40 milyar dolarlık dijital alanı bırakıp tekrar fiata geri döndü. Bitcoin gün içinde %6 düşüşle 9.000 doların altına geriledi ve şu an 8.872 dolardan işlem görüyor. Altkoinlerin de büyük çoğunluğu kırmızı alanda işlem görüyor ve çoğu gün içinde %4-6 oranında değer kaybetti. Şu anda piyasada altkoinler arasında trend ve pompalama yapan OmiseGO (OMG)’dur. Bu süreçte piyasada yatırımcılara zarar ettirmeyen top altkoin OmiseGO oldu!

OmiseGO ve Kyber Network Güney Kore borsalarında listelenecek

Coinmarketcap verileri, son üç hafta içinde iki katına çıkmış olan OMG için %26’lık bir fiyat artışı bildiriliyor. OmiseGO, şu anda 21 doların altında işlem görmekte. OMG dün bu kez 16,5 dolara tırmandı. OmiseGO, geçtiğimiz Perşembe günü bu hafta 15,25 dolar seviyelerinden %40 oranında yükseldi. Bu altkoinin aylık resminde etkileyici olan, şu anki işlem seviyesinin neredeyse %100’ün üzerinde bir sıçrama ile 20,66 dolar seviyelerinden işlem görmesidir. Bitcoin (BTC)’e karşı OMG, bugün 3700 Satoshi’den 240000 Satoshi’ye yükselerek %37 oranında arttı.

Piyasada yatırımcılara zarar ettirmeyen OmiseGO artışa devam ediyor
Piyasada yatırımcılara zarar ettirmeyen OmiseGO artışa devam ediyor

Büyük pompa, OMG’nin Bithumb üzerinde listeleneceği haberinin online olarak ortaya çıkmasından yaklaşık bir saat önce başladı. Bugün Asya’da ivme kazanan Bithumb müşterileri için bu durum önemli olacak. OmiseGO’ya ek olarak, Kyber Network (KNC)’de Güney Kore borsalarında listelenecek.

Piyasada yatırımcılara zarar ettirmeyen OmiseGO artışa devam ediyor

Beklendiği gibi, ticaretin çoğunluğu %34 ile won (KRW)’da Güney Koreli kripto para borsası Upbit’te bulunuyor. Ticaret hacmi bugün 166 milyon dolardan 360 milyon dolara yükseldi.

Tüm kripto paralara ait toplam piyasa kapasitesi, son 24 saat içinde, muhtemelen MEE’nin Ethereum ağına girmesi nedeniyle düşüş gösterdi. Şu anda 395 milyar dolarlık pazar %4 civarında düştü. Bu sabah ilk 25 kripto para arasında iyi performans gösteren başka altkoinler yok. Ancak bu sıralamanın dışında Ontoloji (ONT), Aeternity (AE) ve tabii ki %50’nin üzerinde artışla Kyber Network var.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin