En popüler kripto analisti Bitcoin'in 6k seviyesi ve sonrası hakkında görüş bildiriyor
Bitcoin 450 dolardan fazla arttı! BTC yeni direnç seviyelerini test edilebilir

Piyasada umut verici gelişmeler: Bakkt ilk alımı gerçekleştirdi, Bitcoin fiyatı, TRON, Ethereum, EOS ve XRP rallisi, Venezuela’daki Bitcoin dalgalanması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa her ne kadar kötü zaman geçirse de hala daha umudunu yitirmeyen taraflar var. Bitcoin her düşüşü ile karamsarlık oluştursa da tarihi serüveni bize her zaman umut veriyor. Bakkt gibi kuruluşlarda bu umutları canlı tutuyor.

Lokomatif kripto paralar hızlandı

CoinMarketCap’egöre, haftasonu boyunca 3.544 dolara kadar düştükten sonra, yazım sırasında Bitcoin %3.6 artışla 3.706 dolara yükseldi.

Piyasa değeri ile ilk 10 para arasında TRON, Ethereum, EOS ve XRP öncüdür. TRON %17 arttı. Ethereum %8,8 arttı. EOS % 7,8 arttı ve XRP % 4,2 arttı.

Bakkt

Kripto platformu Bakkt az önce ilk satın alma işlemini gerçekleştirdiğini bildirdi. New York Menkul Kıymetler Borsası’nın ana şirketi olan Intercontinental Exchange tarafından desteklenen şirket, yaklaşık olarak bir süredir faaliyet gösteren bağımsız bir vadeli işlem komisyonu tüccarı olan Rosenthal Collins Group’un (RCG) “belirli varlıklarını” satın aldığını bildirdi. Şirket tarafından şu açıklama yapıldı:

Bu işlemin bir parçası olarak amacımız, platformumuzu geliştirmekle ilgili belirli değerli varlıkları satın almaktı. İşlemi Şubat ayında sonlandırmayı bekliyoruz.

İlk önce, risk yönetimi ve hazine işlemlerimizi sistemler ve uzmanlıkla artıracağız. İşlemin diğer yönleri, alıcılarımıza ve satıcılarımıza daha fazla seçenek ve kontrol getirerek dijital varlıkların kabul edilmesini sağlamaya yardımcı olduğumuz için düzenleyici, AML / KYCve müşteri hizmetleri operasyonlarımıza katkıda bulunacaktır.

Bu devralma, kripto pazarlarımızda düzenlenmiş ticaretin başlatılması için CFTC tarafından düzenleyici onay beklediğimiz ve hala onay almadığımız gerçeğinin altını çiziyor. Misyonumuz, yenilikçi bir platform oluşturmak için teknolojiye önemli yatırım yapılmasının yanı sıra, dijital varlıklar için en güvenilir fintech ekosistemini sunmak için finansal piyasa uzmanlığını gerektiriyor.

Bakkt, geçtiğimiz günlerde 182 milyon dolar fon sağladı. Fiziksel destekli vadeli işlem ürününün piyasaya sürülmesi, bu yılın ilk çeyreğinde düzenleyici onayı alınması üzerine planlanıyor.

Bitcoin

Ülkede fiat para biriminin aşırı enflasyonu ile mücadele etmeye devam ettiğinden, Bitcoin kullanımı Venezuela’da artıyor.

Bitcoin ticaret hacmi izleyicisi  Coin.Dance’den gelen yeni rakamlar, kripto ticaret platformu LocalBitcoin’in kullanımının fırladığını gösteriyor. Hacim geçen ayın sonuna kadar tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve haftada yaklaşık 6.493.370 dolarlık Bitcoin rekoru ile devam etti.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin