Önde gelen borsadan Ethereum Constantinople hard fork’una destek
Önde gelen borsadan Ethereum Constantinople hard fork’una destek

Önde gelen borsadan Ethereum Constantinople hard fork’una destek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase, twitter ve destek sayfası aracılığıyla platformunda yeni Ethereum Constantinople hard fork’unu destekleyeceğini açıkladı.

Ethereum Constantinople hard forkunda herhangibi bir çekişme yok

Özet olarak, açıklama basitçe yükseltmenin Coinbase’deki Ethereum’u pek etkilememesi gerektiğini belirtti. Ancak, Ethereum off platformuna gönderirken veya hesaplar arasında hareket ettirirken bir süre durma süresi olacak. Para çekmeye başlamadan önce yeni zincirle ilgili bir sorun olmadığını onaylamak için bir süre beklemek gerekecek.

Elbette twitter’ın buna bazı eleştirileri vardı. Topluluk, özellikle XRP ile ilgili bir duyuru listelemesinin neden yapılmadığını sordu. Diğerleri ise şirketin henüz Bitcoin Cash hard forku’ndan oluşan Bitcoin SV’yi desteklemediği için tepki gösterdi.

Sonuçta, bu duyuru, çekişme olmayan bir hard fork’ta yapıldı ve her şey yolunda giderse, çoğu kullanıcı farkına bile varmadan işlemler gerçekleşecek.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin