Piyasada şu anda pompalama yapan altkoin Verge
Piyasada şu anda pompalama yapan altkoin Verge

Piyasada şu anda lider altkoin Verge!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Haftanın ikinci günü için, kripto para piyasaları bir miktar geri çekildi ve satış baskısı hala üstün. Toplam piyasa hacmi şu an için 400 milyar doların üzerinde seyretmekte ve bu da uzun vadede iyileşme için hala iyi bir işaret. Ancak bu sabah tahta kırmızı ve bir ya da iki kenara tüm kripto paralar düştü. Bitcoin %4 değer kaybetti ve %16’lık en büyük isabet oranını yakalayan EOS ile tüm altkoinler de düştü. Bu sabah hala para kazandıran ve ilk 25’e geri dönen kripto para Verge (XVG) oldu. Piyasada şu anda lider altkoin Verge gibi görünüyor.

Piyasada şu anda pompalama yapan altkoin Verge

Verge, sosyal medya kripto para gruplarının nefret etmeyi sevdiği altkoinlerden bir diğeridir. Coinmarketcap verilerine göre XVG, eşit derecede nefret edilen TRON hariç tüm diğer altkoinler karşısından %4,8 oranında arttı. Verge şu anda 0,074 dolardan işlem görüyor. Hafta içinde XVG, geçen hafta bu saatlerdeki seviyesi olan 0,067 dolardan yaklaşık %7,4’lük bir artış gerçekleştirdi ve bu ay Nisan başında bu sefer 0,038 dolardan neredeyse %85 oranında arttı. Bitcoin’e karşı XVG, dün bu saatte 730 Satoshi’den %9,5 oranında artarak 800 Satoshi’nin üzerine çıktı.

Piyasada şu anda lider altkoin Verge!
Piyasada şu anda lider altkoin Verge!

 

Hacim beş kez atladığında Verge spike birkaç saat önce geldi. Daha önceki haberlerde, TokenPay’in Alman bankası tarafından resmen onaylanan XVG banka kartlarını piyasaya süreceği haberleri hız kazandı. Verge’nin Twitter sayfasındaki en yeni duyuru, 9 Haziran’da Amsterdam’daki ilk Verge buluşmasıydı. Verge, kalabalık satışları ve Pornhub ortaklığıyla sonuçlanan büyük hype sırasında %300’ün üzerinde bir kazanç elde etti. Ancak o zamandan bu yana geri düştü. Grafikler bu altkoinde çok sivri seviyeler gösteriyor.

Tüm altkoinler bu sabah TRON hariç, düşüş eğilimi içerisinde

Verge ticareti, toplam hacmin %65’i ile Binance tarafından domine edildi. Bu hacim son 24 saatte 65 milyon dolardan 238 milyon dolara fırladı ve fiyat hareketleri XVG’yi en tepeye taşıdı. Piyasada şu an da 24. sırada yer alan Verge’nin piyasa değeri bir milyar doların üzerinde.

Toplam kripto piyasası hacmi, ikinci günde üst üste %6,6 oranında azalarak 409 milyar dolara düştü. Şu anda geçen haftadan daha düşük bir seviyede. Ancak aylık görünüm hala daha yüksek. Diğer tüm altkoinler, bu sabahki Asya seansında %3,2 oranında artış gösteren TRON hariç, düşüş eğilimi içerisinde.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin