Bitcoin Cash anahtar destek seviyesinin üzerine çıkmaya çalışıyor
Bitcoin Cash anahtar destek seviyesinin üzerine çıkmaya çalışıyor

Bitcoin Cash anahtar destek seviyesini arıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin Cash (BCH), 1.500 dolarlık direncin üzerine çıkmaya ve ABD dolarına karşı hareket etmeye çalıştı.
  • BCH/USD paritesinin saatlik tablosunda 1.400 dolarlık destek ile önemli bir yükseliş trend çizgisinin altında bir kırılma oldu.
  • Parite, 1.240 dolar seviyesinin yakınında bir başka önemli desteği reddetti ve test etti.
  • Bitcoin Cash anahtar destek seviyesini arıyor gibi görünüyor.

Bitcoin Cash, ABD doları karşısında 1.300 doların altına geriledi. Daha fazla olumsuzluktan kaçınmak için BCH/USD paritesi, 1.240 dolarlık desteğin üzerinde kalmalı. Bitcoin Cash şu an da 1.278 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Bitcoin Cash anahtar destek seviyesinin üzerine çıkmaya çalışıyor

Bitcoin Cash, 1.500 doları kırmaya yönelik bir girişimde bulunuldu. Ancak BCH, bunda başarısız oldu ve ABD doları karşısında değer kaybetti. Fiyat yeni bir aşağı yönlü hareket başlattı ve 1.420 dolar destek seviyesinin altına geriledi. BCH, son dalganın %61,8 Fib geri çekilme seviyesinin altında bir kırılma ile 1.235 dolardan 1.481 dolara yükseldi. Bitcoin Cash, daha fazla kayıp için kapıları açtı ve fiyatı şu an da 1.400 dolar ve 100 saatlik basit hareketli ortalama altında.

Daha da önemlisi, BCH/USD paritesinin saatlik tablosunda 1.400 dolarlık destek ile önemli bir yükseliş trend çizgisinin altında bir kırılma oldu. Parite son salıncak düşük seviyesine geriledi ve 1.240 dolardan önemli bir destek sağladı. Alıcılar ortaya çıktı ve fiyat 1.240 doların üzerindeki kayıpları konsolide etmeye başladı. Baştaki bir ilk direnç, son düşüşün %23,6 Fib iyileşme seviyesinin 1.481 dolar-1.240 dolar seviyesinden düşük olduğunu gösteriyor. Ancak, önceki 1.400 dolarlık destek, belki de yukarı yönde güçlü bir direnç gibi davranabilir.

Bitcoin Cash anahtar destek seviyesini arıyor!
Bitcoin Cash anahtar destek seviyesini arıyor!

Grafiğe bakıldığında, 100 saatlik basit hareketli ortalama, alıcılar için bir engel olarak hareket etmek üzere 1.405 dolara konumlandırıldı. Aşağı yönde, 1.240 dolarlık destek çok önemli. Kısa vadede daha fazla zarar görmemesi için Bitcoin Cash’in 1.240 dolar seviyesinin üzerinde kalması gerekmekte.

Teknik göstergelerle Bitcoin Cash fiyat analizi

Saatlik MACD: BCH/USD paritesi için MACD şimdi düşüş bölgesinde.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): BCH/USD paritesi için RSI aşırı satım seviyelerine ulaştı.

Büyük destek seviyesi: 1.240 ABD doları

Başlıca direnç seviyesi: 1.400 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin