Piyasada iyileşme beklenirken fiyatlar çakıldı!
Piyasada iyileşme beklenirken fiyatlar çakıldı!

Piyasada iyileşme beklenirken fiyatlar çakıldı: Analistlere göre ise bu düşüşler önemsiz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in 7.600 dolardan mutlu bir şekilde ticaret yaptığı alışılmadık bir Cumartesi gecesi, Bitcoin 2 saatlik bir süreden daha kısa bir zamanda 400 dolarlık bir değer kaybına uğradı. Piyasada iyileşme beklenirken, hemen hemen tüm diğer kripto para birimleri, son 24 saatte %5 oranında aynı ayı baskısı ile karşı karşıya kaldı. IOTA ve Bitcoin Cash, son 24 saat içinde sırasıyla %10 ve %7 oranındaki düşüşlerle piyasanın en büyük kaybedenleri oldu.

Bitcoin fiyat grafiği
Bitcoin fiyat grafiği

Piyasada iyileşme beklenirken fiyatlar çakıldı!

Yazım sırasında Bitcoin (BTC), %4,4 oranında düşüşle 7.330 dolar seviyesinden tekrar işlem görmeye başladı ve 125 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Birçok piyasa analisti, Cumartesi ya da Pazar günleri için büyük bir fiyat hareketinin piyasaya hakim olacağını öngörüyordu. Ancak şu anki piyasa görünümü ise bu tahminlerin tersinde ilerliyor.

Ethereum fiyat grafiği
Ethereum fiyat grafiği

Ethereum (ETH), Bitcoin’in grafiklerine benzer satış baskıları nedeniyle düştü. Ethereum, ETH işlemleri 570 doların altına düşmeden önce 58 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle 600 doların üzerinde işlem görüyordu. Yazım sırasında Ethereum, %5,1 oranında düşüşle 576 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ethereum, şu anda 57,6 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip

Ripple fiyat grafiği
Ripple fiyat grafiği

Ripple (XRP), benzer bir satış baskısına maruz kalmasına rağmen, düşüşün hemen ardından fiyatta bir geri çekilme oldu. Yazım sırasında Ripple, %5,2 oranında düşüşle 0,64 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ripple, şu anda 25,1 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip

Analistlere göre bu düşüşler önemsiz

Bu durgunluğa rağmen, birçok analist bu düşüşü Ocak ayı başındaki 24 saatlik işlem hacminden dolayı önemsiz olarak nitelendiriyor. Bitcoin bir günde 17 milyar dolarlık bir işlem hacmi yaşadı. Dün Bitcoin işlem hacmi 4 milyar dolardan 4x daha azdı. Tom Lee, Fundstrat Global Advisors’tan Robert Sluymer, ve John McAfee’nin  de dahil olduğu pek çok etkileyici uzman, yıl sonu fiyatlarının Bitcoin için 20.000 dolardan fazla olacağını öngörüyor. Piyasa fiyatları hala Bitcoin’e bağlı olarak artmak için Bitcoin’deki yükseliş momentumunu bekliyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin