Smith, bu oranda Bitcoin (BTC) ticaretine yol açan birkaç faktörün olduğunu belirtiyor

Piyasada Bitcoin (BTC) satışları ve fiyat düşüşü neden artıyor? Bitcoin ne yapmalı? Kripto Kralı açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasadaki en büyük kripto para olan Bitcoin (BTC) şehrin en çok konuştuğu konu olmaya devam ediyor. Bununla birlikte, düzenleyiciler ve ETF ile ilgili haberlere vızıldayan kripto para birimi, fiyatından dolayı artık ışıklar altında. Kripto para, piyasada sürekli bir düşüş görüyor ve durma düğmesine basma belirtisi göstermiyor.

Bitcoin’in piyasa değeri yıl boyunca tüm zamanların en düşük seviyesine ulaştı

Kripto para aynı zamanda piyasa kapağının büyük bir kısmını kaybetti ve 80 milyar dolarlık işareti ihlal ederek yıl boyunca tüm zamanların en düşük seviyesine ulaştı. CoinMarketCap’e göre Bitcoin, piyasa değeri 79,5 milyar dolar olan 4.573 dolardan işlem görüyor. 5,8 milyar doları aşan bir işlem hacmine sahip ve son yedi günde %24.06 oranında düşüş gösterdi.

Susquehanna International Group’taki dijital varlıklar başkanı olan Bart Smith, CNBC Fast Money ile yaptığı röportajda Bitcoin’in fiyat düşüşünün ve tabanının bulunup bulunmadığının arkasındaki olası neden hakkında konuştu.

Smith, bu oranda Bitcoin (BTC) ticaretine yol açan birkaç faktörün olduğunu belirtiyor

Smith, bu oranda Bitcoin ticaretine yol açan birkaç faktörün olduğunu belirtti. İlk sebep, yeni sermaye için rampanın çok zor olmasıdır. Smith, Bitcoin’i batıdaki global kurumlarından istedikleri şekilde satın almanın hala çok zor olduğunu ekliyor. Varlıklı bir şahsın, Fidelity veya Bank of America aracılığıyla, gizli bilgilerinin bir görüntüsünü talep eden bir kripto para borsasına yatırım yapmaktan daha çok yatırım yapmamayı tercih ettiğini vurguluyor. Smith, belirttiği bu ikinci sorunun, likidite yetersizliğine yol açtığını söyleyerek açıklamalarına şunları ekliyor:

Ve bu yüzden tüm yaz boyunca istikrarlı bir fiyat gördük. 6.000 dolardı, ver ya da al, ama volatilite, Ekim sonunda gerçekten çok ışık aldı.

Bart Smith: “Bu satıcılar geldiğinde, onu absorbe edecek bir likidite yok.”

Ayrıca Smith, toplumdaki tartışmalar nedeniyle dikkat çeken son Bitcoin Cash hard forku hakkında da konuştu. Smith, bu bölünmenin mutlaka muazzam bir güven oluşturmayacağını belirtiyor. Smith, açıklamalarına şunları ekliyor:

Bu satıcılar geldiğinde, onu absorbe edecek bir likidite yok. Yani bu rampalar –Bakkt, Sadakat ve 2019’daki daha düzenlemeler- olmadan bunu emmek için sermaye olmayacak. Böylece bir satış yaptıkça, onu emebilirsiniz.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin