featured

Piyasada ayılar ve boğalar arasında bir ateşkes yapılıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası eğilimi zayıf kalmaya devam ederken, altcoinlerde yatay eğilim ve ufak tefek yeşillikler hakim. En değerli 50 kripto para arasında bulunan paralardan yalnızca dört tanesi negatif bölgede işlem görüyor. Ayrıca bugün piyasada ayılar ve boğalar arasında bir ateşkes yapılıyor!

Ayılar ve boğalar arasında kazanan üç kripto para var

Bitcoin Diamond (BCD), son 24 saatteki ralliden sonra küçük bir adım atarak geçen ki zirvelere göre %5’lik bir düşüş yaşadı. Günün en çok kazanan üçlüsü %5’in üzerinde artan TRON (TRX), %4’ün üzerinde artan NEM (XEM) ve %2’nin üzerinde artan NEO oldu.

Kripto paralarda son durum
Kripto paralarda son durum

Toplam kripto para piyasası hacmi 210 milyar doları aştı ve Bitcoin’in %53’lük pazar payı ise değişmedi.

Kripto para borsası endeksi
Kripto para borsası endeksi

14 Ağustos’ta yılın başından bu yana dördüncü en düşük seviyeye ulaştıktan sonra kripto para endeksi 20’nin üzerinde geri dönüş yapmaya çalıştı.

Bitcoin değer grafiği
Bitcoin değer grafiği

Bitcoin (BTC) fiyatındaki son durum

Bitcoin fiyatı son 24 saatte neredeyse değişmedi ve yavaş yavaş 6.600 dolara doğru çıkıyor. Trend çizgisinin dinamik direnci ile çakışan ilk önemli teknik seviye, Temmuz ayı sonunda yükselmeye başladı. 6.200 dolardan düşük bir geri dönüş kısa satışları yeni rekorlara zorlayabilir.

Eteryum fiyat grafiği
Eteryum fiyat grafiği

Ethereum (ETH) fiyatındaki son durum

280 dolar seviyesinden işlem gören Ethereum fiyatı için teknik göstergeler kapsamında söylenebilecek önemli bir değişiklik yok.

Cryptonomist.ch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin