featured
TRON (TRX) piyasa çöküşünden sonra ilk duyurusunu yapıyor

Piyasa yeşillendi: TRON (TRX) ilk duyurusunu yapıyor ve 1 milyon dolarlık yarışma düzenliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON (TRX) protokolünde günlük işlemler 1 milyona ulaştı, aktif cüzdanlar ise 600.000. TRON DApp projesi kapsamında 1.000.000 USD’lik ödül vereceği çevrimiçi bir  yarışma başlatıyor.

TRON (TRX) piyasa çöküşünden sonra ilk duyurusunu yapıyor

Kendi kendini merkezi olmayan ağ ilan eden TRON, sektördeki büyük erkeklerin (ilk on dijital varlık) arasında bir pozisyon için savaşıyor. Kripto projesi, bu yıl içinde MainNet’in piyasaya sunulması, Süper Temsilci seçimi ve TRON Sanal Makinesi’nin (TVM) piyasaya sürülmesi de dahil olmak üzere birkaç kilometre taşı gerçekleştirdi.

TRON yarın 17 Kasım’da bir Blockchain inovasyon programını başlatmaya hazırlanıyor. Şirket son aylarda Blockchain teknolojisi ve merkezi olmayan uygulamalar için desteğini gösterdi. Yakında piyasayı yenilikçiliği teşvik etmek için 1 milyon dolarlık bir yarışma açıklanacak. Programın ilk aşaması, geliştiricilerin yanı sıra TRON Blockchain’ini kullanarak dApps ile uğraşan girişimleri destekleyecek. TRON protokolünde günlük işlemler 1 milyona ulaştı. Ayrıca, ağ 600.000’den fazla aktif cüzdana sahip olmaktan gurur duyuyor.

niTRON Summit etkinliği, TRON ekosistemini insanlar ile buluşturacak

1 milyon dolarlık yarışmanın detayları

konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

TRON Accelerator, birden fazla kategoride en fazla 56 kazanan DApp projesini ödüllendiren 1.000.000 USD’lik çevrimiçi bir yarışma. Birincilik ödülü 200.000 USD ödüle sahip. Ödüller ürün bazlı. Ekipler birden fazla ürün gönderebilir ve potansiyel olarak birden çok ödül kazanabilir.

Toplumdaki ve sektördeki geliştiricilerden projelerini 1 Aralık 2018 ve 4 Ocak 2019 gece yarısı arasında sunmaları isteniyor. Hakemler sunulan projeleri gözden geçirecekler ve içerik kotnrolü yapacaklar. Ardından, içerik kazananları San Francisco’da yapılacak ilk TRON uluslararası zirvesi sırasında açıklanacak.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin