Son raporlara göre, Blockchain piyasasında patlama bekleniyor
Son raporlara göre, Blockchain piyasasında patlama bekleniyor

Circuit Capital: Bitcoin ve Blockchain ana akım adaptasyonu artıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

San Francisco ve Singapur merkezli finansal riskten korunma fonu Circuit Capital, Bitcoin ve kripto para adaptasyonun büyüdüğünü ve dijital varlık alanındaki kurumsal varlığın her zamankinden daha güçlü olduğunu iddia ediyor.

Bitcoin fiyat düşüşü BCH hard forkuna bağlanıyor

Bugün kripto paralarda görülen büyük fiyat düşüşünün etkisi henüz geçmediği görülüyor. Örneğin, Bitcoin, 2018’in en düşük seviyelerinden döndü ve şu an yaklaşık 5.600 dolardan işlem görüyor. Bazı analistler, bu düşüşü dün gerçekleşen Bitcoin Cash hard forkuna bağlıyor.

Luno kripto para cüzdanı kurucu ortağı ve CEO’su Marcus Swanepoel  kısa bir süre önce şunları söylemişti:

Fiyattaki bu düşüş, Bitcoin Cash için planlanan hard fork nedeniyle daha da derinleşti. Bitcoin Cash Blockchain’i protokolünü yükseltmek ve geliştirmek için altı ayda bir planlanmış hard forklar geçiriyor. Çoğu durumda, bu hard forklar onları destekleyen tüm topluluğun mutabık kalması ile gerçekleşiyor. Ancak mevcut durumda, ortaya çıkan iki grup arasında uzlaşma sağlanamadı ve yükseltme için farklı çözümler önerildi.

Circuit Capital: “Sayılar sizi aldatmasın”

Circuit Capital ortağı Eugene Ng, insanların Bitcoin ve kripto para fiyatlarına çok fazla yoğunlaştıklarını, ancak kapalı kapılar ardında birçok kurumsal yatırımcının yer aldığını ve ana akım benimsemenin her geçen gün arttığını iddia ediyor.

Circuit, 2019’un ilk çeyreğinde hayata geçirilecek olan, büyük şirketler ve işletmeler arasında Blockchain teknolojisinin benimsenme oranlarını ölçen bir Bitcoin ve kripto para endeksi oluşturdu. Referans alınan on özel veri noktasına göre – yani aktif kripto cüzdanlarının sayısı, işlem hacimleri, Bitcoin web aramalar vb. terimler – endeks, kripto ve Blockchain benimsemenin hızlı bir şekilde arttığına işaret ediyor.

Gelecek aylarda olumlu gelişme beklentisi bulunuyor

Yakın zamanda yayınlanan bir blogda Eugene Ng, Bitcoin’in adaptasyonunun ardındaki diğer itici güçlerin, fon itfaları, gecikmiş bir perakende varlığının, ilk para teklifleri (ICO’lar) tarafından değil, aynı zamanda hisse senedi, para cezalarının kesilmesi ve olumlu haber eğilimleriyle satın alınan fonlar olduğunu belirtti.

Açıklama şu şekilde devam ediyor:

Bir sonraki yükseliş döngüsüne yönelik en cazip piyasa yorumu, kurumların piyasayı yönlendiren ana katalizör olacağıdır. Bu geleneksel kuruluşların doğrudan kriptoya yatırımı yapabilmeleri için, varlıkların kurumsal düzeydeki bir ortamda ticaret yapabilmeleri, yerleşebilmeleri ve depolayabilmeleri gerekir. 2019 için heyecan duyuyorum çünkü bir pazarın temelleri atılacak. Bu altyapının inşaası, düzenlemelerdeki netliğin yanında büyüyecek ve muazzam sermaye akışı sağlayacak yatırım ürün tekliflerini düzenleyecektir.

livebitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin