ripple swell 2019
Ripple’ın Swell Konferansı yaklaşırken, XRP beklenmedik hareketler yapabilir

Piyasa, XRP için 2019 Swell konferansına kilitlenmiş durumda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

 

24 Eylül 2019’dan bu yana, XRP fiyatı yüzde 26 oranında artış gösterdi ve diğer bazı önemli kripto paraları getiri performansıyla geride bıraktı. Ripple’ın yıllık Swell konferansının hemen öncesindeki bu artışın zamanlaması geçen seneye ve bir önceki yıla oldukça benziyor.

Swell konferansı 7-9 Kasım tarihlerinde Singapur’da yapılacak. Yukarıda bahsettiğimiz gibi, önceki iki yılda da bu konferansın beklentisiyle XRP’nin fiyatı önemli ölçüde artmıştı.

Kripto para yatırımcısı @galaxybtc bu fırsatı “yılın ticareti” olarak etiketledi

GalaxyBTC’ye göre, bu beklentinin ticaretini yapmak iyi bir strateji. Konferanstan iki hafta önce (24 Ekim) alış pozisoynuna girip konferans biter bitmez satış pozisyonu almak. (10 Kasım).

Ripple Swell Konferansı (7-8 Kasım 2019)

Swell Conference Ripple XRP

Swell, blockchain endüstrisindeki en eşsiz konferanslardan biri. Ripple tarafından organize ediliyor ve XRP’nin arkasındaki teknoloji ve onu çevreleyen politikalar gibi konulara odaklanılıyor.

Şirket, küresel ödemelerin gerçekliğini tartışmak için ödemeler teknolojisi ve finansal hizmetler ile ilgili en seçkin sesleri bir araya getirmeyi amaçlıyor.

2019 yılında, açılış konuşmacılarının ise şu isimlerden oluşması planlanıyor:

Kamal Quadir – Bangladeş merkezli bir mobil para hizmeti olan ve geleneksel finansal kurumlara erişimi olmayan kişilere finansal hizmetler sunmayı amaçlayan bKash’ın CEO’su.

Raghuram Rajan – Hindistan Merkez Bankası’nın önceki başkanı ve IMF araştırma direktörü.

Elçi Chan Heng Chee – Singapur Üniversitesi’nin yenilikçi şehirler merkezi başkanı.

XRP teknik görünümü

@ Galaxybtc tarafından yayınlanan fraktal göre, XRP fiyatı Temmuz ayında görülen yaklaşık 0.55 dolara kadar yükselebilir.

XRP Price

Aşağıdaki grafikte görüldüğü gibi, XRP fiyatı, 15 Mayıs’tan bu yana işlem gördüğü azalan kama direnç çizgisine doğru ilerliyor. Fiyat, henüz yukarı yönlü bir formasyon kırılması yaşamadı.  Ancak konferansa iki hafta kala 24 Ekim tarihine kadar  düşüş görülebilir. Analist ardından 25 sentten 50 sente kadar yüzde 100 oranında bir artışı gelebileceği şeklinde iddialı bir öngörüde bulunuyor.

Kısa vadeli XRP/USD grafiklerine baktığımızda ise 25 sente düşüş çok muhtemel görünüyor. Hem RSI hem de MACD’de belirgin bir düşüş görünümü mevcut. Bu nedenle konferanstan öncesi pozitif bir kırımlın öncesinde kama formasyonun ortasına doğru bir düzeltme görebiliriz.

Bu sene de tarih tekerrür edip Swell konferansı öncesi XRP fiyatında bir artış görülür mü? Siz ne düşünüyorsunuz?

beincrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin