20.000 mağaza daha Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başlıyor!
20.000 mağaza daha Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başlıyor!

Piyasa şartlarına rağmen Bitcoin hodlerları artıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsaları, stoklarını artırmaya devam ederken buna ençok yardımcı olan Bitcoin (BTC) sahipleri gibi görünüyor.

Borsalar tüm Bitcoin’lerin yüzde 6,7’sini elinde tutuyor

Kripto araştırma şirketi TokenAnalyst tarafından yapılan bir araştırmaya göre, en büyük kripto borsaları tarafından tutulan Bitcoin miktarı, son iki yıldır istikrarlı bir şekilde artıyor. Şu anda, önde gelen borsa cüzdanları, dolaşımdaki tüm BTC’lerin yüzde 6,7’sini elinde bulunduruyor(mevcut fiyatlarla yaklaşık 9,8 milyar dolar).

Ayı piyasasında bile hodlerlar arttı

Belirtilen süre, Bitcoin’in geçen Aralık ayında 3.100 dolara düşmesiyle sona eren 2018 ayı piyasasını içeriyor (Bitcoin’in bir yıl önceki 20.000 dolarlık rekor seviyesine kıyasla büyük bir fark). En yüksek borsalar, bu vahşi fiyat dalgalanmalarına rağmen istatistiklerini korumaya devam etti.

BitInfoCharts tarafından sağlanan verilere göre, en büyük dört cüzdan kripto para birimi borsalarına ait. Binance ve Huobi dokuz basamaklı bir bölgede bulunurken ikisininde kasalarında 1 milyar dolardan fazla para bulunuyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin