Japonya'nın önde gelen borsasından XRP atağı
Japonya'nın önde gelen borsasından XRP atağı

Destansı tahmin: “Ripple (XRP) büyük bir patlamanın eşiğinde.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü bir analiste göre Ripple (XRP) fiyatının yeni zirvelere çıkaracak büyük bir patlamanın eşiğinde.

Galaxy: “Ripple günlük grafikte %30’luk bir mumu yakmak üzere.”

Kripto analisti “Galaxy” Ripple’ın XRP’sinin günlük grafikte %30’luk bir mumu yakmasını “sabırla” beklediğini söyledi. Yazım sırasında XRP tokeni son 24 saat boyunca yüzde 4 artışla 0,28 dolar seviyesinde el değiştiriyor. Piyasa değeriyle üçüncü en büyük kripto para olan XRP, 24 Eylül’deki çöküşün ardından, Kasım 2017’den bu yana en düşük puan olan 0,23 dolar seviyesine ulaştı.

Ripple, Aralık 2017’nin büyük kripto balonu sırasında bir aydan daha kısa bir sürede 0,22 dolardan 3,30 dolara (mevcut ATH) yükselen en iyi performans gösteren dijital varlıklardan biriydi. Daha önce bildirildiği üzere, “Galaxy” haftalık grafikte yükselen bir MACD geçişi kaydettikten sonra kripto paranın fiyatının %4.600’lere ulaşabileceğini tweetledi. Hatta emtia ticareti yapan Peter Brandt, XRP’yi çevreleyen boğa hissine kapılarak, Bitcoin’e karşı dibe vurduğunu iddia etti.

News.U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin