Piyasa neden yükseliyor? Bitcoin balinaları, Litecoin hash rate ve Tron duyurusu
Piyasa neden yükseliyor? Bitcoin balinaları, Litecoin hash rate ve Tron duyurusu

Piyasa neden yükseliyor? Bitcoin balinaları, Litecoin hash rate ve Tron duyurusu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, tüm pazarın sağlıklı görünmesiyle 9.000 dolara yaklaştı, bu olumlu hava ile değerine başka artı kazandıran ve yükselişe geçen kripto paralarda bulunuyor.

Bitcoin 9.000 dolar

Pazar günü, büyük kripto para birimini 9.000 dolara çıkaran büyük bir yükseliş oldu. Bu ana dönüm noktasının hemen gerisinde kaldı, ancak pazarın geri kalanını da sonraki günlerde bu yükselişe ayak uydurdu.

Bu son piyasa hareketini yönlendiren şey nedir ve tüm kripto para piyasasında olumlu yatırımcı duyarlılığıyla dolup taşmasına ne sebep oluyor? Bitcoin’in durumu balina hareketi ile açıklanabilir ancak ilk 20 kripto parada bolca haber var. Hasarlı artışlardan kilit ortaklıklara kadar, diğer kripto paraların bazıları da Bitcoin artışından yararlanıyor ve tüm kripto para birimi piyasası canlanmaya devam ederken başarı dalgasını sürdürüyor.

Bitcoin balinaları

Yükseliş öncesi Bitcoin ağında dokuz önemli para işleminin gerçekleştiği bildirildi. Son 24 saatte, balinaların dokuz ayrı transferde 236 milyon dolar değerine 27.029 BTC’yi hareket ettirdiği görüldü. Bu dokuz işlemin çoğu cüzdanlar arasında işlem görüyor ancak sadece bir balina 1.500 BTC’yi borsaya göndererek satış niyeti olduğunu gösteriyor.

Litecoin hash rate

Olumlu nitelikte bir gelişme diğer para haberlerinde, Litecoin’in hash rate, tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaşıyor. Metrik, ağın geliştiğini ve Litecoin madencilerinin sayısının arttığını gösteren önemli bir işaret olarak kabul ediliyor.

Litecoin, 2019 yılında düşüş trendlerinden ayrılmaya başlayan ilk kriptolardan biriydi ve 2019’un ilk birkaç ayında değerini iki katına çıkarmayı başardı.

Tron duyurusu

Tron ve esrarengiz lideri Justin Sun, son zamanlarda bir başka büyük ortaklığa işaret etti. Bu duyuru dosya paylaşım platformu BitTorrent ile tam entegrasyon hakkında oldu.

31 Mayıs Cuma günü, Tron, BTFS olarak adlandırılan BitTorrent’e dayanan merkezi olmayan bir veri depolama sistemi için yeni bir çözüm hakkında bahsetti. Böylece Tron, Web’in merkezden uzaklaştırılması yönünde bir adım daha attığı anlaşılıyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin