Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

1 Haziran kripto para piyasası özeti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

1 Haziran Cumartesi, kripto para piyasaları toplam değeri 271,3 milyar dolar olarak kaydediliyor. Dünün aynı saatine göre piyasa giren yaklaşık 10 milyar dolar fon ile kripto paraların yeniden pozitif bir görünüme döndüğünü görüyoruz.

Dün satış ağırlık olan işlem hacmi bu yerini alıcılı işlemlere bırakmış olup son 24 saatlik ortalama işlem hacminin 83 milyar dolar seviyesinde seyrettiğini görüyoruz.

İlk 20 kripto paraya baktığımızda EOS, TRON ve NEO altcoinlerinin yüzde 10’un üzerinde bir yükseliş ile güne başladığı görülürken, Bitcoin yüzde 2,63 oranında artış ile 8,530 dolardan el değiştiriyordu.

1 Haziran ilk 10 kripto para destek direnç seviyeleri

Bugün özellikle EOS cephesinin beklenen büyük duyurusundan dolayı EOS fiyatlarında aşırı dalgalanmalar olabilir.

Piyasa değerine göre sıralanmış ilk 10 kripto paranın gün içi kritik destek ve direnç seviyelerini ise şu şekilde belirledik:

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin