Piyasa izlemesi: Bitcoin 28.000 dolarda durgun kalırken, XRP önemli bir seviyeyi aştı!
Piyasa izlemesi: Bitcoin 28.000 dolarda durgun kalırken, XRP önemli bir seviyeyi aştı!

Piyasa izlemesi: Bitcoin 28.000 dolarda durgun kalırken, XRP önemli bir seviyeyi aştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Birkaç altcoin son 24 saat içinde çift haneli artış gördü, ancak Bitcoin, 28.000 dolar seviyesinde nispeten durgun kaldı. Bununla birlikte, BTC’nin hakimiyeti gün içinde biraz arttı ve bu da altcoin piyasasının düşük performans gösterdiğini gösteriyor. Ripple’ın XRP’si ise hafif kazançlar gösteriyor ve şu anda önemli bir seviyenin üzerinde işlem görüyor.

Bitcoin 28.000 dolar seviyesinde dalgalanıyor

Görünüşe göre 28.000 dolar seviyesi, en azından kısa vadede Bitcoin için önemli zorluklar sunuyor. Fiyat birkaç gün boyunca bu seviyede kaldı ve herhangi bir yönde önemli ivme belirtisi göstermiyor.

Bu yazının yazıldığı sırada, BTC 28 bin doların çok az altında işlem görüyor ve aşağıdaki tabloda görüldüğü gibi bariz bir düşüş yaşıyor:

BTCUSDT_2023-04-07_11-44-00

Ayrıca, altcoin piyasası 24 saat boyunca büyük ölçüde düşük performans sergiliyor ve neredeyse tüm kripto para birimleri düşüş yaşıyor.

crypto_heatmap_0704231

Ancak Ripple’ın XRP’si, diğer altcoin’lerden ayrışarak hafif kazançlar gösteriyor ve önemli bir seviyenin üzerinde işlem görüyor. XRP’nin fiyatı 0,5 dolar seviyesinin üzerine çıkmayı başardı ve gün içinde neredeyse %2 arttı. İlk 100’de yer alan Enjin Coin (ENJ) yaklaşık %12 artışla en iyi performans gösteren altcoin oldu, ardından yaklaşık %10 artışla 6 doları zorlayan Injective’s INJ geldi.

Öte yandan, DOGE son 24 saat içinde en çok kaybedenler arasında yer aldı ve Twitter’ın orijinal logosuna dönme kararı nedeniyle %10 civarında düşüş yaşadı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin