İşte bugünün arbitraj fırsatları
İşte bugünün arbitraj fırsatları

Piyasa hareketliliği yoğunlaştıkça arbitraj fırsatları ile yüzde 20’ye varan kârlar elde edebilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz gece kripto para piyasasını etkileyen vahşi fiyat dalgalanmaları nedeniyle, arbitraj fırsatları daha da kolaylaşacak. Daha büyük fiyat aralıklarıyla, kripto paraların doğru bir şekilde zamanlaması meselesi olacağı için maalesef daha büyük riskler de ortaya çıkıyor. Öyle olsa bile para kazanmak için bu fırsatların, spekülatörlerin yakın zamandaki bazı kayıpları telafi etmesine yardımcı olabileceğinden hiçbir şekilde göz ardı edilmemeli. Bu makaledeki bilgiler Arbing Tool tarafından sağlanıyor.

İşte bugünün arbitraj fırsatları

Lisk (Poloniex/LiveCoin)

Bu hafta boyunca açılacak en büyük arbitraj boşluklarından biri Lisk şeklinde geliyor. Poloniex üzerinde LSK satın alma ve bunu LiveCoin’de satma nispeten kolay bir şekilde %8’e varan kâr sağlayabilir. Bu oldukça göz alıcı, her şey göz önünde bulunduruldu, özellikle şu anda piyasada çok fazla dalgalanma olduğu için. Öyle olsa bile, bir kumar almaya istekli olanlar, şu anda şekillenen bu arbitraj boşluğundan kesinlikle faydalanabilir.

Cardano (Kraken/Gate)

Cardano’nun fiyatı şu anda her yerde. İşler normale dönene kadar, Kraken’de ADA satın almak ve Gate.io’da satış yapmak %2,5’e varan kazanç sağlayabilir.

QTUM (Kraken/Poloniex/Gate)

QTUM’un fiyatlarının farklı borsalarda nasıl dalgalandığını görmek oldukça ilginç. Kraken söz konusu olduğunda, fiyatı hem Poloniex hem de Gate.io’ya göre daha düşük, bu da her şeyden önce en kolay arbitraj fırsatını sağlar. Bu boşluk, daha fazla zaman ilerledikçe genişlemesine rağmen, %2,2’ye varan oranlarda kazanç elde etmek kesinlikle mümkün.

Monero (Kraken/Poloniex/HitBTC)

Bugün XMR için çok sayıda ticaret fırsatı mevcut. Bu sadece beklenecek çünkü öncelikle Kraken ile diğer tüm borsalar arasında büyük bir uçurum var. Kraken üzerinde satın alma ve HitBTC, Poloniex, Gate veya LiveCoin üzerinde satış, %3,4’e kadar kâr sağlayabilir. Genel bir likiditeye bağlı olarak, çok uzun bir süre boyunca yerinde kalmayacak olmasına rağmen, tuhaf bir piyasa trendi.

Bitcoin Gold (Koineks/Bitfinex/Gate)

Daha dün bir Bitcoin Gold arbitraj boşluğu olsa da, yeni fırsatların tekrar çıktığı görülüyor. Bunun yerine, Koineks, CEX, Bitfinex veya HitBTC satın alma ve Gate.io üzerinde satma arasında hala çok büyük bir boşluk var. Bu açığı denemek ve istemek için istekli olanlar çok az çaba ile %20’ye varan kaâr elde edebilir. Mevcut piyasa koşulları düşünüldüğünde, bu tür bir fark, trader’lar için bazı başlangıç ​​zararlarını telafi etmeye yardımcı olabilir.

Stellar Lumens (Kraken/KuCoin/HitBTC)

Arbitraj olanaklarının bir başka günü de ortaya çıkıyor ve XLM, eylemin ortasında bir kez daha var. Kraken genelinde XLM’nin fiyatı, KuCoin, HitBTC ve Gate’e göre önemli ölçüde daha düşük. Bu nedenle, bu fırsattan daha fazla trader yararlanmaya başladıkça bu uçurum kapanmaya başlayacak. Bu gerçekleşene kadar, %2,5’lik kolay bir kâr ileride yatıyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin