Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

Piyasa görünümü: Kripto paralar güne nasıl başladı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

29 Mayıs Çarşamba, kripto para piyasaları toplam değerinin 267 milyar dolar seviyelerinde seyrettiğini görüyoruz. Bu rakam dünün aynı saatine göre yaklaşık 4 milyar dolar kadar düşük. Buna bağlı olarak önemli kripto paraların düşük de olsa aşağı yönlü seyrini görüyoruz.

Son 24 saatlik ortalama işlem hacmi ise CoinMarketCap verilerine göre 84,5 milyar dolar seviyelerinde bulunuyor.

Kripto para piyasalarını domine eden Bitcoin’de (BTC), dün 8.800 dolar seviyesini geçemeyince bir düzeltmeye girdi. Ve yeni gün başlangıcı ile düzeltme devamı ile Bitcoin’in 8.500 dolar bandında hareket ettiği görülüyor.

Önemli kripto paralar güne negatif görünümde başladı

ilk 20 kripto paraya baktığımızda genel bir düşüş görülürken, sadace IOTA’nın yüzde 11’lik değer artışı en dikkat çekici nokta. Bunun haricinde sermaye büyüklüğüne göre sıralanmış ilk 10 kripto paranın gün içi kritik seviyelerini ise şu şekilde hesapladık:

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin