Shiba Inu, Robinhood listelemesi için 500 bin imzaya yaklaştı
Shiba Inu, Robinhood listelemesi için 500 bin imzaya yaklaştı

Piyasa düşüşe geçse de Shiba Inu yükselişini korudu! SHIB artışa devam edecek mi? İşte yanıtı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası bugün önemli bir düşüş yaşıyor. Ancak bazı altcoinler yükselişlerini korumayı başarıyor. Bunlardan biri de son günlerin popüler kripto parası Shiba Inu (SHIB). Kripto para birimi Robinhood platformunda listelenme söylentilerinin ardından %24 artış gösterdi.

Robinhood söylentileri Shiba Inu fiyatını roketledi

Shiba Inu topluluğu, Robinhood Markets’ın SHIB’yi platformda mevcut olan kripto para birimleri listesine eklemesini istiyor. Bu aktivite, son 24 saatte fiyatı neredeyse %30 artırdı ve ilgiyi daha da alevlendiriyor.

CoinMarketCap’e göre SHIB, 26 milyar dolarlık piyasa değeri ile kripto para birimleri sıralamasında 11. sırada yer alıyor.

Yeni zirve 0,000053 dolar olarak belirlendi. Yazma sırasında, kripto para güçlü yükseliş momentumu ile 0,000052 dolardan işlem görüyor.

SHIB’ın haftalık kazancı %88 oranında. Aylık bazda baktığımızda ise bu oran %653 ile sıra dışı bir çizgide ilerliyor.

Günlük ortalama token ticareti hacmi 14 milyar doları aştı. Son 24 saatte ise hacimler %100 arttı. Shiba Inu, ticaret hacmi açısından Ethereum, USDT ve Bitcoin’in arkasında dördüncü sırada yer alıyor.

Robinhood’da olası bir listeleme ile ilgili heyecan hız kazanıyor. Kripto para biriminin platformdaki kripto araçları listesine eklenmesini isteyen bir dilekçe şimdiden 326.000’den fazla imza topladı.

Robinhood CEO’su Vlad Tenev, şirketin yeni paraları listeleme olasılığını dikkatle incelediğini doğruladı.

Şirketin 3. çeyrek kazanç raporlarının yayımlanmasının ardından Tenev, yaptığı konuşmada, “Şu anda platformda bulunan tokenlerden çok memnunuz ve tüm yeni paralar da bizi aynı şekilde tatmin eder.” dedi.

Tenev’in doğrudan Shiba Inu’dan bahsetmemesine rağmen, projenin yeni bir spekülatif satın alma dalgası başlatmasına yeterli oldu. Daha önce Robinhood’un üçüncü çeyrekte işlem hacminde düşüş bildirdiği biliniyordu.

Shiba Inu son derece değişken bir kripto para olmaya devam ediyor. Geçen hafta, Elon Musk SHIB’e yatırım yapmadığını söylediği için token birkaç saat içinde %26 düştü. Tesla’nın başındaki Musk, Shiba Inu hayranlarını hayal kırıklığına uğratırken sadece Bitcoin, Ether ve Dogecoin’e sahip olduğunu tweetlemişti.

atozmarkets


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin