Coinbase’den çıkan devasa tutardaki 14.000 BTC Guggenheim Partners'a mı ait?
Coinbase’den çıkan devasa tutardaki 14.000 BTC Guggenheim Partners'a mı ait?

Piyasa canlandı, Bitcoin ve Ethereum balinaları hareketlendi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası çok önemli bir teknik eşikte gezinirken, yüz milyonlarca dolar değerinde kripto transfer eden sayısız balinayla ivme kazanıyor. Son olarak Bitcoin ve Ethereum balinalarında sert hareketlenmeler görüldü.

CoinMarketCap’e göre, en büyük kripto para birimi Bitcoin, son 24 saatte 10.434 dolara kadar yükseldi. Ethereum ise 24 saatin en yüksek seviyesi olan 376,63 dolara tırmanmasıyla güç işaretleri gösteriyor.

Bitcoin ve Ethereum balinaları hareketlendi

En büyük iki kripto para biriminin değeri arttıkça, bir dizi yüksek net değerli kripto sahibi de canlanıyor. Özellikle bir balinanın kripto borsası Binance’ten bilinmeyen bir cüzdana 88,3 milyon dolar değerinde 8.500 BTC taşımasıyla kripto para yatırımcıları hayli heyecanlandı.

Başka bir anonim balina, tek bir işlemde bilinmeyen cüzdanlar arasında 81,9 milyon dolar değerinde 220.726 Ethereum (ETH) taşıdı.

Günün diğer büyük transferlerine bakalım.

Yüksek varlıklı Bitcoin sahipleri 148,7 milyon dolara tekabül eden 14.351 BTC’yi taşıdı.

İşlemlerden ikisi, BTC’yi borsalardan çıkardı. Biri Bitcoin’i, potansiyel olarak nakit karşılığında satılabileceği veya bir stabilcoin veya başka bir kripto varlığı için takas edilebileceği borsa OKEx’e taşıdı. İşlemler şöyle:

Bu arada dünün en çok kazandıran DeFi tokenleri listemize göz atmak isterseniz buradaki yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


istanbul medyum

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin