Bu 3 faktör Bitcoin fiyatı için boğa koşusu alarmı verdi!
Bu 3 faktör Bitcoin fiyatı için boğa koşusu alarmı verdi!

Ünlü Analist Bitcoin’den daha iyi performans gösterecek bir Altcoin’e vurgu yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tanınmış bir kripto analisti, Bitcoin traderları için muhtemelen daha fazla sıkıntı yaşanacağını söylüyor.

9 bin dolar kartlarda

Data Dash’in yeni bir bölümünde Nicholas Merten, Bitcoin’in (BTC) mevcut fiyat hareketinin 9.000 dolara geri çekilme olasılığını gösterdiğini söylüyor.

Şu anda gördüğümüz şey, bir anlamda Bitcoin için gerçekten korktuğum bir şey. Uzun vadede kötü bir şey değil ama kısa vadede dikkat edilmesi gereken bir şey. Sanırım bu düşüş eğer kasanızda ek bir paranız var ise muhtemelen daha büyük bir pozisyon inşa etmemiz için bir fırsatı bize sunuyor. Haftalık logaritmik incelemeye bakalım. BitStamp borsasından aldığımız verilere bir göz attığımızda 2015’e kadar geri gidebiliyoruz. 2017’deki zirveler, yükselen en düşükler, alçalan zirveler arasında bu grafiğe bir göz atmak istiyoruz. Buradaki kırılma fiyatını artıran yükselişler söz konusu. Bitcoin’de 12 bin dolara kadar bir yükseliş yaşadık. Şimdi düşük seviyenin geçen hafta yaklaşık 9800 $ civarında olmasıyla düzeltme söz konusu oldu. Pek çok insan Bitcoin’in nereye gideceğini merak ediyor… Burada gerçekten gördüğümüz şey, önceki direnç noktasının desteklenmesidir.

Merten, Bitcoin’in fiyat hareketini altının son yörüngesini tüm zamanların en yüksek seviyeleriyle karşılaştırarak uzun vadede yükselişe geçtiğini söylüyor.

Altının çok benzer bir durumu vardı… Uzun vadeli bir fiyat aralığı, daha yüksek destek seviyeleri, direnç noktaları ve burada gördüğümüz şey, fiyatın bu direnç çizgisinin üzerine çıkması, aşağı inmesi ve onu desteklemesi ve ardından bir sonraki ralliyi başlatması ve tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkmasıdır. Bitcoin’e baktığımızda bu çok önemlidir çünkü Bitcoin birçok kişi tarafından yatırım felsefesi anlamında dijital altın olarak görülüyor ve gerçekten satın aldığınız şey bir varlık. En kötü durum senaryosu (Bitcoin için) 9.000 dolara düşecektir.

Uzun vadeli yükseliş

Merten, Bitcoin’in gelecek yılın ilk çeyreğinde tüm zamanların en yüksek seviyelerine uzun vadeli bir yükselişe başlayacağına inandığını söyledi.

Bu arada analist, DeFi boğa koşusunun henüz bitmediğini söylüyor. Ampleforth’un Bitcoin yana doğru hareket ederken en çok kazananlardan biri olmasını bekliyor.

Yeniden canlanmaya başladık, sesimiz geri geliyor ve şu anda yeşildeyiz. Birden çok saatlik grafiklerde veya özellikle günlük olarak sinyal vermeye başlıyor.

Burada, Ampleforth’un ve diğer birçok DeFi oyununun devreye girmeye başladığını ve bazı büyük hamleler yapmaya başladığını görmeye başlayabiliriz. Daha yüksek düşük seviyelerde başlayıp, üssü bu düzensizliklerden çok daha uzun vadeli olarak buraya koymaya başlarlar. Çılgın sonları olan 4 veya 5 günlük ralliler. Bence, daha yüksek ve daha yüksek dipler belirlemeye başladığımızda, burada piyasa değeri açısından oldukça önemli bir artış olacak.

Ampleforth (AMPL), fiyat-arz dengesini sağlamayı amaçlayan yeni bir kripto türüdür. Teknik incelemesine göre, AMPL’nin arzı, token fiyatına bağlı olarak her 24 saatte bir genişler veya daralır. AMPL 1 $ ‘ın üzerinde işlem yaparsa, kullanıcılar daha fazla token alır ve AMPL 1 doların altında işlem yaparsa kullanıcılar token kaybeder.

Dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

ankara medyum

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin